Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRAVA LJEPOTICA Kći Anice i Roberta Kovača proslavila punoljetnost

Leticija je naslijedila majčinu ljepotu

 Izvor: Story

Leticija Kovač, najstarija kći Anice i Roberta Kovača, nedavno je proslavila 18. rođendan. Za tu je priliku angažirala poznatu vizažisticu Ladu Mitrašinović koja je na Instagram profilu objavila njenu fotografiju. Kako se Leticija gotovo nikada ne pojavljuje u medijima, a vlastite profile na društvenim mrežama je zaključala, njena je fotografija iznenadila mnoge i izazvala pozitivne reakcije. 

Prije 18 godina, točnije 25. lipnja 2003., Story je objavio ekskluzivne fotografije bivše Miss Hrvatske Anice Kovač i njezine preslatke kćerkice koja je na svijet došla 12 dana prije. Tada nam je Anica rekla: 'Moja Leticija je prava mala ljepotica! Ima prekrasnu gustu kosicu. Ima Robijeve oči i moja usta, a kako su joj noge dugačke poput mojih, mislim da je ipak mrvicu sličnija meni', otkrila je i dodala kako je tijekom porođaja uz nju bio i suprug Robert koji je sve snimao videokamerom.

Anica Kovač Izvor: Arhiva Story

Povezane vijesti

Prisjetivši se tog trenutka Anica je rekla kako se osjeća ispunjenom i uživa u svakom trenutku sa svojom djecom - uz Leticiju, majka je i 14-godišnjeg Marka i 12‑godišnje Viktorije. 'Doduše, ima tu i živciranja, pogotovo jer su u godinama u kojima svatko od njih nešto svoje ‘udara’. I ja sam temperamentna, a i oni su svi pomalo smireno temperamentni. Što da vam kažem? Leticija - moj prvi anđeo! Preslatka je, a sad je već velika', zaključila je tada Anica. 

Magazin

Royals