'SRETNA OBITELJ ZA BOŽIĆ': Alka Vuica objavila rijetku fotografiju s ocem svoga sina, smješkaju se pod drvcem

Alka Vuica je na vrhuncu popularnosti upoznala Vuka Vidora, a plod njihove ljubavi je sin Arijan.

Viviana Lokmer Sulina

Poznata kantautorica i pjevačica, Alka Vuica, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se nalazi sa sinom Arianom i njegovim ocem, francusko-srpskim umjetnikom Vukom Vidorom.

'Sretna obitelj za Božić', napisala je uz fotografiju na kojoj poziraju nasmiješeni. Alka i Vuk su nakon razlaza ostali u dobrim odnosima. Upoznala ga je na vrhuncu svoje popularnosti, 1988. godine.

'Zaljubili smo se, a kao plod naše ljubavi rođenje sin Arijan. Vuk i ja nismo ostali zajedno, ali i danas provodimo ljeta i zime, poput prave obitelji', rekla je Alka jednom prilikom.

Kada je shvatila da ne postoji osoba na hrvatskoj estradi kojoj nije napisala barem stih, odlučila je pokoji napisati i za sebe. Vlastitu pjevačku karijeru otpočela je 1994. Temperamentna Alka upamtila je uspone, ali nije bila pošteđena ni padova. Uz njezino ime bili su vezani i skandali. Profesionalno ispunjena, Alka privatno nije prošla kako zaslužuje.

'Istina, ja pišem, pjevam i živim od onog što volim. Maštala sam o braku i ljubavi za cijeli život, ali nisam bila te sreće. Sve sam si sama otežala. Tu nema pomoći jer sam beskompromisna', otkrila je jednom prilikom.

Za Story.hr je jednom kazala koliko je ponosna na svog sina, zašto nije oduševljena s pomisli da se Arian preseli u Ameriku 'ganjati' karijeru te što sve ne valja na domaćoj glazbenoj sceni koja, prema njezinom mišljenju, ne potiče razvoj mladih glazbenih talenata.

Viviana Lokmer-Sulina 

'Najvažnije je vjerovati u svoju djecu, pomagati im da odaberu svoj put i svoj život. Biti im potpora, a ne prepreka, biti im savjetnik, a ne kritičar, biti im pri ruci i kad je teško shvatiti što žele i kuda idu', započela je Alka i naglasila kako mladi umjetnici i mlada glazbena scena u Hrvatskoj nemaju dovoljnu potporu države.

'Kad sam ja bila mlada u doba Novog vala, puštala se hrvatska glazba i mladi bendovi, iako smo živjeli u Jugi, koja je na neki način bila zatvorena. Legendarni radio 101 podržavao je mladu glazbenu scenu, a danas to više nije tako. Mnogi ljudi koji se bave glazbom uopće ne znaju što je trap pravac u modernoj produkciji.

Nitko ne pušta mlade glazbenike koji su na svjetskom nivou, nego se samo pušta 'plastična' hrvatska glazba, rađena po istoj špranci, koju zovu 'radio friendly'. Od hrvatskih glazbenika puštaju par imena, a ostali kao da ne postoje', Alkino je mišljenje.