NICOLE KIDMAN SE BOJALA DA ĆE JOJ OTETI MUŽA: Tijelo slavne pjevačice mijenja se par puta dnevno, a žene suosjećaju

Rita Ora nikada nije bila sretnija - karijera joj cvjeta, a uživa i u sretnoj vezi s redateljem Taikom Waititijem.

Profimedia

31-godišnja pjevačica Rita Ora jedna je od trenutno najpopularnijih.

Rođena u Prištini te odgajana u Velikoj Britaniji, djevojka plave kose brzo je osvojila svijet te otvorila put svojim kolegicama, poput Due Lipe i Bebe Rexhe, da pokažu što mogu 'balkanske cure'.

Rita danas ima preko 16 milijuna sljedbenika na Instagramu i milijune dolara na računu, a pronašla je i mirnu ljubavnu luku s osebujnim redateljem Taikom Waititijem.

Profimedia 

Iako je često mijenjala dečke te joj romanse ne bi potrajale duže od godinu dana, čini se kako ju je ludo talentirani 'holivudski partijaner' smirio, a mnogi se slažu kako pjevačica nikada nije izgledala bolje i sretnije.

Među neuspjelim romansama su joj i ona s Calvinom Harrisom, Lewisom Hamiltonom i Robom Kardashianom, a s Calvinom je nekoliko puta bezuspješno obnavljala romansu.

Rita je i na glasu kao žena koja voli flertovati, čak i sa zauzetima, a još se svi sjećamo kad su je 'razapeli' zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Conor McGregorom s kojim je kasnije nastavila tulumariti i u jednom noćnom klubu, dok njegove supruge nije bilo blizu.

Također, svojedobno se pričalo kako je na nju ljubomorna i Nicole Kidman zbog supruga Keitha Urbana i njihove suradnje u showu 'The Voice Australia'.

Rita je nedavno viđena u sportskom izdanju u Sydneyu i to na putu za teretanu u plavom kompletiću topića i tajici, a pritom je pokazala zavidnu formu. No zanimljivo, u posljednjih nekoliko tjedana, kad god bi je paparazzi uhvatili u 'golišavijem' izdanju, njezino je tijelo izgledalo 'drugačije'.

Možda zvuči čudno, no čini se kako i slavnu pjevačicu muče iste problemi kao mnoge žene, pa čak i Jennifer Lopez, da nekad tijelo izgleda savršeno zategnuto, a nekad malo manje.

Na što točno mislimo, pogledajte u galeriji.

Profimedia Tijelo i lice Rite Ore