KADA SU RIJETKI ZNALI TKO JE ONA: Ovo su prve Georginine paparazzo fotografije bez korekcija i Ronaldovog glamura

Georgina Rodriguez je prije života s nogometašem Cristianom Ronaldom bila obična djevojka, a danas je svoj izgled dovela do savršenstva.

Profimedia

O dokumentarnoj seriji 'Ja sam Georgina' govori se i piše već mjesecima, a mnogi su jedva čekali vidjeti što je najpoznatija djevojka nogometaša, Georgina Rodriguez, pripremila gledateljima.

Priča o zaručnici Cristiana Ronalda krenula se emitirati na Netflixu na dan njezinog 28. rođendana. Već je sama najava izazvala nevjerojatnu pažnju javnosti, a ni u prvoj epizodi nije manjkalo zanimljivog sadržaja.

Profimedia 

Naime, Georgina i Cristiano podijelili su svoju ljubavnu priču, opisali trenutak kada su se prvi put sreli, a dobili smo uvid i u raskošna putovanja privatnim avionom te u unutrašnjost luksuznih vila u Madridu i Torinu.

Par je zajedno od 2016. godine, a mnogi vole komentirati koliko se izgled ove brinete nakon upoznavanja Ronalda promijenio. Gledajući stare fotografije, nije teško zaključiti da je povećala grudi, ali uz to, podvrgnula se i smanjivanju nosa, popunila je usnice ubrizgavanjem filera, a ni botoks joj nije stran.

Profimedia 

'Kao djevojčica, bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Nitko pri mom rođenju ne bi rekao da ću biti lijepa. Uvijek su mi to govorili. Kompleksi su beskorisni. Volim sebe takvu kakva jesam s nesavršenostima. Nitko nije savršen, ali smo unikatni', rekla je u jednom intervjuu što je izazvalo podvojene reakcije jer je, očigledno, svoj izgled itekako doradila.

Nakon što su paparazzi otkrili da se nogometaš viđa s tada još uvijek misterioznom prodavačicom iz dizajnerske trgovine Gucci u Madridu, njezine su fotografije sve više punile redove svjetskih magazina.

Profimedia 

Kada te fotografije gledamo danas, vidno je da se Georgina od obične djevojke koja se pretjerano nije sređivala, pretvorila u divu koja je sve na sebi dovela što bliže savršenstvu.

Kako su izgledale prve Georginine fotografije koje su ugledale svjetlo dana, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Georgina Rodriguez svoj je izgled doradila estetskim i plastičnim korekcijama.