Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GEORGINA DOSLOVNO NAPRAVILA SHOW, POGLEDALI SMO PRVU EPIZODU: 'I prijateljima želim priuštiti luksuzan život'

Autor Sara Brborović

O dokumentarnoj seriji 'Ja sam Georgina' piše se i priča već mjesecima.

 Georgina Rodriguez je 28-godišnja partnerica nogometaša Cristiana Ronalda Izvor: Instagram

O ovoj dokumentarnoj seriji piše se i priča već mjesecima.  

'Ja sam Georgina', dokumentarna serija o životu Georgine Rodriguez, zaručnica najboljeg nogometaša svijeta, Cristiana Ronalda, počela je s emitiranjem na Netflixu na dan njezinog 28. rođendana, a prvih šest epizoda možete odmah pogledati.

Ljubitelje glamura i luksuza zasigurno će zanimati ovaj dokumentarac, prepun pikanterija iz sve samo ne dosadnog, života 28-godišnje Argentinke.

Sama najava izazvala je veliku pažnju javnosti, a već u prvoj epizodi zanimljivog sadržaja ne manjka.

Najava za Ja sam Georgina dokumentarnu seriju
Izvor: YouTube

Naime, Georgina i Cristiano podijelili su svoju ljubavnu priču koja zvuči kao moderna bajka, dobili smo detaljan uvid u raskošna putovanja privatnim avionom te u unutrašnjost luksuznih vila u Madridu i Torinu.

Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez progovorili su o sudbonosnom trenutku kada su se prvi put sreli - i kako je njihova ljubav procvjetala.

Slučajni susret kada su se prvi put sreli dogodio se prije pet godina u dizajnerskoj trgovini Gucci u Madridu.

'Kada sam izlazila iz dućana, vidjela sam da se pojavljuje jako zgodan muškarac, visok skoro dva metra, bio je s dječakom i nekoliko prijatelja, a ja stojim smrznuta.'

Cristiano nastavlja objašnjavati: 'Tada sam ušao i Gio je bila tamo. Bio je to onaj trenutak, kako se to kaže, kliknuli smo.'

Nekoliko mjeseci kasnije kada ju je pozvao na večeru, iskre su frcale.

'Na putu do restorana naše ruke su se dodirnule, i činilo se kao da to nije bio prvi put. Ruke su mu bile poznate... savršeno su pristajale mojima', ispričala je Georgina.

'Kad su nam se ruke dodirnule, bio je to jedinstveni trenutak', potvrdio je Ronaldo.

Prisjećajući se romantičnog trenutka, Georgina je rekla: 'Srce mi je išlo bum bum, bum bum.'

Georgina je žena mog života, žena u koju sam potpuno zaljubljen.

Georgina je rekla da je to bio 'vrlo poseban početak naše veze' i prisjeća se kako je na posao dolazila autobusom, a onda bi je on pokupio svojim Bugattijem.

Cristiano o Georgini kaže: 'U početku nisam mislio da će biti ovako snažno, da ću se zaljubiti u nju, nisam to očekivao iskreno, ali onda sam nakon nekog vremena osjetio da je ona žena mog života.'

Osim raskošnog života, u prvoj epizodi vidimo i brižnu, majčinsku stranu Georgine, ali i Cristiana, kojima su djeca na prvom mjestu. Georgina nas također upoznaje s prijateljima, kojima kako kaže 'želi priuštiti da iskuse luksuzan život'.

Osvrnula se i na prvo zajedničko putovanje u Pariz i posjet Disneylandu kada se Cristiano maskirao zbog paparazza, a izjavila je 'tada nisam znala što su paparazzi i čime se oni bave'.

Također, priznala je i da obožava jesti te da uopće ne pazi na prehranu, dok je uživala u hrani koju je specijalno za nju pripremilo osoblje privatnog aviona bez kojeg kako kaže 'ne bih nikada putovala' jer 'zamisli da moram čekati u zračnoj luci dva sata'.

Osvrnula se i na golemu vilu svog partnera u Madridu: 'Prvi put kad sam otišla u njegov dom izgubila sam se, bila je tako velika. Odmalena sam navikla živjeti u jako malim stanovima. Nakon pola godine ovdje uspjela sam saznati gdje se sve nalazi.'

S obzirom da je naglasak prve epizode na ljubavnoj priči para, Cristiano Ronaldo otkriva detalje i svoju stranu priče, što je za nogometaša pomalo neobično.

Ne možemo ne primjetiti Cristianovu otvorenost i eksponiranje što ranije nije bio slučaj s njegovim prijašnjim partnericama. Uvijek je prvenstveno pričao o nogometnoj karijeri, a detalje iz svog privatnog života držao za sebe.

Je li ljubav prema Georgini, 'ženi njegovog života', zaista toliko jaka da Cristiano nije mogao reći 'ne' ili je u pitanju marketinški trik za privlačenje većeg broja publike, ostaje nam da vidimo u sljedećim epizodima i minutaži njegovog pojavljivanja.

Sve epizode snimljene su prošle godine, kada je Ronaldo (36) još bio igrač Juventusa, a obitelj je uglavnom živjela u Torinu, u Italiji, prije njegovog velikog povratka u Manchester United.

Par i njihovo četvero djece od tada su se preselili u novu vilu u Alderley Edgeu, a nedavno su objavili da ove godine očekuju zajedničke blizance.

U  galeriji pogledajte više fotografija Georgine i Cristiana.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image