I BIVŠA DJEVOJKA BRENINOG SINA PONOVNO LJUBI: Lijepa Sandra objavila vruće fotke na kojima s dečkom uživa na odmoru

Javnost je nedavno saznala da je Viktor Živojinović u vezi s pjevačicom Lenom Čolakom, a njegova bivša djevojka uživa na odmoru s novim dečkom Nemanjom Novakovićem.

Instagram

U javnosti je odjeknula vijest kako je Viktor Živojinović, najmlađi sin legendarne pjevačice Lepe Brene i njezinog supruga, bivšeg teniskog asa Bobe Živojinovića ponovno slobodan.

Naime, Brenin nasljednik odlučio je još u srpnju staviti točku na dugogodišnju vezu s četiri godine starijom vizažisticom i studenticom srpskog jezika i književnosti, Sandrom Miljaković.

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Već neko vrijeme po gradskim kuloarima 'šuška' se kako Viktor ljubi pjevačicu Lenu Čolak, a za Informer.rs izbor blizak Viktoru otkrio je kako su se upoznali.

'Viktor i Lena su se više puta susretali na zajedničkim privatnim proslavama, na kojima je ona bila angažirana da pjeva. Odmah mu se svidjela, ali je odlučio da joj priđe tek nedavno i prizna joj da želi vezu s njom. Lena mu je rekla da također ima simpatije prema njemu i tako je sve počelo', rekao je.

I kod Sandre na ljubavnom planu cvjetaju ruže. Naime, ona posljednjih dana uživa u Meksiku s novim dečkom, fotografom Nemanjom Novakovićem, a fotografije na kojima razmjenjuju nježnosti ljubavni par objavljuje na Instagramu.

Instagram screenshot 

Sandri Miljaković i Vikoru Živojinoviću mnogi su predviđali brak, ali iz nepoznatih razloga uslijedio je raskid i svatko je krenuo na svoju stranu. 

U galeriji pogledajte više fotografija Sandre i Nemanje iz Meksika, kao i Sandrine i Lenine fotografije.

Instagram Djevojke Viktora Živojinovića

IZVOR: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES/PIXSELL

Viktor Živojinović, najmlađi sin legendarne pjevačice Lepe Brene i njezinog supruga, bivšeg teniskog asa Bobe Živojinovića ponovno je slobodan, javlja Kurir. Naime, Brenin nasljednik odlučio je staviti točku na dugogodišnju vezu s četiri godine starijom vizažisticom i studenticom srpskog jezika i književnosti, Sandrom Miljaković. Već neko vrijeme po gradskim kuloarima 'šuška' se kako između, sada već bivših ljubavnica, ne cvjetaju ruže, ali nikada nije došlo do službene potvrde.

No, da su nevolje i dalje prisutne u raju pokazala je i Viktorova posljednja izjava. Iako su brojni pratitelji najavljivali vjenčanje, Brenin miljenik otkrio je kako na prvo mjesto želi staviti sebe i svoj posao, a za ljubav i zaruke, kako kaže, ima vremena. 

TAGOVI