Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

nije im lako

Zbog jednog detalja Breninim sinovima rugaju se prijatelji

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

U dokumentima stoji kako su njihova srednja imena Emerald i Ernest

Izvor: Privatni album

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, 60-godišnja pjevačica Lepa Brena ima dvojicu sinova, 29-godišnjeg Stefana i 23-godišnjeg Viktora, a njihova imena znaju većina vjernih obožavatelja s obzirom na to da su godinama unazad medijski eksponirani. No, malo tko zna da Brenini nasljednici, uz srpska imena, imaju i američka. S obzirom na to da su rođeni u SAD-u gdje su proveli dio djetinjstva, pjevačica i njezin suprug, umirovljeni tenisač Boba Živojinović, dali su im i američka srednja imena.

Stefan Živojinović
stefan živojinović
Izvor: Nemanja Novaković

Riječ je o dva neobična imena zbog kojih se prijatelji Breninih sinova često zezaju. Naime, u dokumentima stoji kako su njihova srednja imena Emerald i Ernest. 'Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u New Yorku, a Viktor u Miamiju i kao i svi američki državljani, imamo to srednje ime', rekao je Stefan jednom prilikom.

Nedavno je u intervjuu za srpske medije priznao i kako ne voli da ga zovu Emerald, a najbliži prijatelji često se šale na račun njegovog srednjeg imena. 'Prijatelji me zezaju zbog toga kako se zovem. Kada ih naljutim, samo mi kažu: Ajde, Esmeralda, opusti se'. Majka mi je dala to ime i jednom sa, ju pitao: 'Što si mi dala to ime?', priznao je Stefan. Njegov mlađi brat Viktor nikada nije komentirao svoje srednje ime, ali s obzirom na to da se na Instagramu zove 'viktorernest', postoji mogućnost, kako mu se američko ime ipak sviđa.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals