TKO IMA NAJJAČE GENE ZA LJEPOTU? Ovako izgledaju nasljednice najljepših žena na svijetu

Donosimo vam pregled nasljednika i nasljednica najljepših žena svijeta.

Profimedia

Neka djeca su blagoslovljena dobrim genima i u toliko su u boljem položaju od ostalih što se tiče izgleda.

Ako vam je majka Alessandra Ambrosio, teško da ćete se brinuti oko izgleda i simetrije lica, a kamoli oko nečeg drugog.

Ipak, ne izgledaju sva djeca poznatih i predivnih žena jednakost slatko, neodoljivo ili predivno. Mogli bismo pričati o izuzecima koji su naslijedili te čuvene gene.

Profimedia 

Teško je reći da neko dijete nije lijepo ili slatko, ali kada se radi o djeci poznatih manekenki, mnogi kritičari navale na tu djecu jer očekuju da je riječ o najljepšoj djeci na svijetu. Zvuči pomalo okrutno reći da djeca 'nisu lijepa' kao i majke, ipak su im majke supermodeli. 

Kada govorimo o najvećim supermodelima svih vremena svakako govorimo o velikoj šestici: Campbell, Crawford, Evangelista, Turlington i Claudia Schiffer. Međutim, nemaju sve navedene žene djecu pa bi bilo čudno govoriti o svakoj u kontekstu ove tematike. Neke čak i ako imaju djecu, ne izlažu ih javnosti. 

Profimedia 

Znamo za kćer i sina Cindy Crawford, sina Linde Evangeliste, sina i kćer Christy Turlington te kćeri Claudije Schiffer. Nakon velike šestice, moramo izdvojiti Alessandru Ambrosio, Adrianu Limu, Mirandu Kerr, Behati Prinsloo, Jessicu Albu i Candice Swanepoel.

Kada bismo odlučivali 'čije dijete je najslađe', namučili bismo se, moramo priznati. Teško je reći čija djeca su najslađa jer manje-više svi bar djelomično sliče svojim roditeljima, no ne koliko biste očekivali.

Instagram 

Ono što sa sigurnošću možemo tvrditi jest da Cindy Crawford ima najjače gene, a to će vam odmah biti jasno kada vidite njezinog sina i dobro poznatu kćer i manekenku, Kaiju Gerber. 

Više fotografija djece supermodela i manekenki pogledajte u galeriji. 

Profimedia Djeca poznatih manekenki i supermodela te njihove sličnosti s roditeljima