Riječ je o Lili Moss, kćeri jedne od najpoznatijih manekenki na svijetu, Kate Moss. 

Iako se umirovila, Kate i dalje radi punom parom. Radi s najpoznatijim dizajnerima poput Giorgija Armanija, Alexandra McQueena, Fendija i Versacea.

Lila Moss je 2019. godine bila zaštitno lice Marc Jacobs Beautyja.
Profimedia 

Kate Moss je inače jedna od najbolje plaćenih manekenki na svijetu. 

Manekenka je prije nekoliko godina u Londonu otvorila Kate Moss Agency, talent agenciju, čiji članovi su glazbenica Rita Ora te glumica Gwendolin Christie, poznatija kao Sir Brienne od Tartha, ali i Kateina 17-godišnja kći Lila Grace, nova velika zvijezda modnog svijeta.

Lila Grace je svoj prvi modni angažman dobila prije tri godine kada je postala zaštitno lice Marc Jacobs Beautyja.

Lila Moss je svoju prvu naslovnicu dobila u magazinu svoga oca, Jefferson Hacka.
Profimedia 

Lilin otac je Jefferson Hack, urednik časopisa Dazed&Confused, Dazed Digital, AnOther Magazine i Another Man. Kate Moss i Jefferson Hack upoznali su se 1999. godine kada ju je on intervjuirao za časopis Dazed & Confused. Jefferson je radio za U2 kao kreativni konzultant, a pokrenuo je i luksuznu video platformu NOWNESS koja danas obrađuje cijeli spektar tema donoseći tako najnovije i najzanimljivije iz svijeta mode, glazbe, gastronomije, umjetnosti, dizajna

Njegove prve riječi upućene manekenki su prema glasinama bila: 'Smrdiš po pišalini!', a čini se da ju je time i osvojio jer su nakon intervjua prohodali, a Lila se rodila godinu dana kasnije.

Lila Moss bila je na naslovnici talijanskog Voguea sa svojom majkom Kate Moss.
Profimedia 

Moss i Hack su se relativno brzo razišli, no ostali su prijatelji, a tome svjedoči činjenica da je Lilin otac 2011. prisustvovao vjenčanju Kate Moss i Jamieja Hincea.

Lili je otac omogućio naslovnicu jednog zimskog izdanja Dazeda koju je, kao i cijeli editorijal unutar magazina, snimio legendarni Tim Walker.

Međutim, to Lili nije bila prva naslovnica prestižnog magazina. Može se pohvaliti da je 2016. s mamom pozirala na naslovnici talijanskog Voguea. To joj je pomoglo da osigura angažman za britanski beauty lanac Braid Bar, a kasnije i neke veće angažmane poput Marc Jacobs Beautyja. 

Uz ovakve roditelje i njihove veze čini se nije teško uspjeti u svijetu mode i ljepote, no ono što nas i dalje ne prestaje čuditi jest to da Lila toliko nalikuje svojoj majci. 

Više fotografija Lile i Kate Moss pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Kate Moss i Lila Mos zajedno su pozirale na naslovnici talijanskog Voguea 2016. godine