ZA STRAVIČNO UBOJSTVO OSUMNJIČEN NATJECATELJ 'SUPERTALENTA': Svađao se s Majom Šuput koja ga se nije sjećala 

Iulia Josephine Bianca Kolompar potvrdila je da je njen suprug Roman Brnada osumnjičen za stravično ubojstvo u Rijeci.

Screenshot (Youtube)

U kafiću u središtu Rijeke se u nedjelju dogodilo ubojstvo žene koje je šokiralo Hrvatsku, a osumnjičen je Roman Brnada (36) koji je gledateljima poznat po nastupu u 'Supertalentu'.

Informaciju je za Jutarnji list potvrdila njegova supruga, violinistica Iulia Josephine Bianca Kolompar. Otkrila je da su joj u nedjelju kriminalisti pretresli stan i kako je bila na razgovoru da se utvrde Romanovi motivi za stravično ubojstvo.

Inače, Iulia i Roman su nastupili u showu 'Supertalent', a puno se pričalo o svađi Brnade s Majom Šuput. I prije nego su izašli pred publiku i žiri, dobili su jedan X i to zbog Romanovog ponašanja, među kojim je i upadanje žiriju u riječ.

'Vi se mene ne sjećate, jel' da? Ugostiteljska škola, grupa EnJoy, Maja Šuput snima spot i dolazi idiot i pjeva joj 'Lipa si, lipa', vi se toga ne sjećate? Prije puno godina', poručio je Roman Maji koja ga se očito nije sjećala.

Nastup Romana Brnada i supruge u Supertalentu  YouTube

Zatim se počeo obraćati Martini Tomčić koja mu je i stisnula prvi X. Naime, Martini je prvo zasmetao njegov odgovor na Majino pitanje da koji je njegov talent. 'Ja nemam nikakav talent, došao sam raditi', rekao joj je, a onda se obratio Martini.

'Vi biste se trebali zvati 'super rad', vi ste puno radili u životu pa znate o čemu pričam.' Na kraju je završio sa četiri X, a onda se oglasila i njegova supruga koja je dotad šutjela.

'Da se razumijemo, ja sam doktorirala glazbu. Što se tiče ponašanja, slažem se da nije u redu, što se tiče pjevanja, niste kompetentni da to kažete', poručila je Bianca, a zatim je sa suprugom otišla s pozornice.

Roman je bio ulični svirač te je iza sebe imao i nogometnu karijeru. Kako piše Jutarnji list, prije devet godina gotovo je završio u Dinamu. Zdravko Mamić ga je pozvao da bude treći vratar kluba.