FATALNI KOMIČAR KONAČNO POTVRDIO VEZU S KIM KARDASHIAN: Hoće li se slavni zavodnik konačno skrasiti?

Nakon samo tri mjeseca veze, komičar Pete Davidson javno je nazvao Kim Kardashian svojom djevojkom.

Profimedia

Tijekom svog intervjua za People komičar Pete Davidson obznanio je kako je u vezi s Kim Kardashian. To je bilo prvo priznanje u javnosti otkako su sredinom studenog prošle godine započeli svoju vezu.

Ovaj 28-godišnjak i ranije je bio poznat javnosti, što zbog žena koje je ljubio i komičarske karijere, što zbog teškog djetinjstva ispunjenog brojnim problemima. Naime, Pete je prije 10 godina saznao da boluje od Crohnove bolesti koju liječi marihuanom. Boluje i od depresije, a 2017. mu je dijagnosticiran poremećaj ličnosti. 

Posrnuli komičar svijetu je najviše postao poznat kao dečko, a potom i zaručnik pjevačice Ariane Grande. Nakon zaruka s Arianom osvojio je Kate Beckinsale, a njegovom imidžu zločestog dečka nije odoljela ni glumica Margaret Qualley, kao i manekenka Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford.

Čini se kako njegovom šarmu ne odolijeva ni Kim Kardashian, koja je početkom godine otputovala na Bahame s Peteom, a u javnosti se redovno pojavljuju fotografije para sa zajedničkih večera i izleta. Izvor blizak 'zaljubljenim golupčićima' navodi kako su 'više nego kliknuli'.

U nedavnom intervjuu za Hollywood Unlocked, bivši suprug Kim Kardashian, Ye (Kanye West) optužio je zaštitare da ga nisu pustili da s djecom uđe u njezinu kuću jer je u tom trenutku Davidson bio tamo. Međutim, drugi izvor za E! News navodi kako je optužba lažna i da Pete nije bio nikada u kući niti upoznao četvero djece koju Kim ima s reperom.

 'Kim je jasno postavila granice. To je njezina kuća. Ye ne može tek tako doći nenajavljen', dodao je neimenovan izvor.