LEJLA FILIPOVIĆ IZNENADILA OBJAVOM NA INSTAGRAMU: 'Nadam se da niste primili nikakve zlonamjerne...'

Bivšoj Miss Hrvatske nepoznata lica su otuđili Instagram, ali je ona pronašla rješenje.

Matea Smolcic

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović na Instagramu se obratila publici s neočekivanom porukom. Jučer su joj nepoznate osobe 'hakirale', odnosno otuđile profil na spomenutoj društvenoj mreži pa se obratila svojim fanovima.


'Dragi moji, moj profil je sinoć bio hakiran i nisam mu više mogla pristupiti. Nadam se da niste primili nikakve zlonamjerne linkove s mog profila. Želim se zahvaliti Harisu koji mi je pomogao da vratim svoj profil', napisala je lijepa manekenka te ostavila preporuku pratiteljima ako se i njima dogodi slična situacija, da znaju kome se mogu obratiti.

Instagram 

 Lejlin profil na Instagramu broji više od 40 tisuća pratitelja, a ta se brojka iz dana u dan povećava. Često objavljuje fotografije s putovanja i privatnih druženja sa suprugom Tarikom i njihovim sinovima. Nedavno je čestitala rođendan svom sinu Armanu koji je napunio 14 godina.


'Sretan rođendan maminom malom/velikom dječaku. Voli te mama', napisala je ponosna Lejla te napravila video od niza zajedničkih fotografija sa sinom, dok pjesma Luke Nižetića 'Ostani dite' svira u pozadini.

U galeriji pogledajte ostale fotografije Lejle Filipović.