Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SJEĆATE LI SE ELENE? Bila je prva Miss Hrvatske, a ubrzo nakon pobjede shvatila je da manekenski svijet nije za nju

Elena Šuran bila je prva pobjednica izbora za Miss Hrvatske, no vrlo brzo nakon što se zahuktala njezina manekenka karijera, shvatila je da taj svijet nije za nju

elena šuran 3 Izvor: you tube screenshot

Elena Šuran, crnokosa djevojka zaraznog osmjeha, te 1992. godine ponijela je titulu Miss Hrvatske na prvom takvom izboru u Hrvatskoj. Na izboru za Miss svijeta u Bocvani nije postigla zapaženi uspjeh, no već kada je proglašena najljepšom Hrvaticom, davala je do znanja da taj svijet možda ipak nije za nju.

Uz izjavu kako nije očekivala titulu te kako se bojala konkurencije, Šuran je priznala i da se boji putovanja u nepoznato i svega što joj Bocvana donosi. 

Pobjedu nije odnijela, no to joj je natjecanje otvorilo mnoga vrata. Ubrzo nakon završetka natjecanja Elena se preselila u Milano gdje se neko vrijeme bavila manekenstvom. 

elena šuran
Izvor: YouTube

Ipak, odustala je od karijere kada je shvatila da menekenski svijet ipak nije za nju. Vratila se živjeti u rodni Rovinj, a potom se preselila u Zagreb gdje je radila s Oliverom Mlakarom na Kolu sreće.

Dizajnerica Matija Vuica predložila joj je da vodi izbor za Miss, no Elena se na kraju ipak odlučila potpuno povući iz javnog svijeta.

Udala se 1997. godine za Marka Banovića, brata Fashion Gurua Borisa Banovića, s kojim ima troje djece, kći Noemi i dvojicu sinova - Svena i Lovru.

Kako je nekoć izgledala Elena Šuran, pogledajte u našoj fotogaleriji: 

Povezane vijesti

Magazin

Royals