Angelina Jolie pojavila se s kćeri Zaharom i mladom pjesnikinjom Amandom Gormanom na Variety's Power Of Women eventu.

46-godišnja glumica održala je moćan govor dok je najavljivala mladu Amandu za koju je svijet saznao na inauguraciji američkog predsjednika Joea Bidena. Ona je te večeri primala i nagradu, no pažnju je ukrala slavna oskarovka koja je zasjala u glamuroznom izdanju, a osmijeh nije skidala s lica.

Svilenom haljinom ponovno je prekrila cijelo tijelo, po starom dobrom običaju, a za dodatnu dozu glamura pobrinuo se crveni ruž kao vječna klasika u svijetu make up-a. Ipak, na nekim fotografijama bilo je jasno koliko zapravo šminke nosi glumica jer se pod jakim svjetlom jasno vidio bijeli puder ispod očiju, no niti to nije umanjilo njezinu ljepotu i sreću.

Šuška se kako je za to zaslužan 15 godina mlađi pjevač The Weekend s kojim je glumica viđena već nekoliko puta na večeri, a pri posljednjem izlasku par se odvezao zajedno u njegovu vilu na Beverly Hillsu.

Angelina Jolie i The Weeknd
Profimedia 

Takve vijesti stigle su usred ružne brakorazvodne parnice Angeline i bivšeg supruga Brada Pitta koja bi mogla biti jedna od najdužih i najskupljih u povijesti Hollywooda. Par se bori za skrbništvo nad svoje šestero djece te za imovinu, a optužbe pljušte sa svih strana od 2016. godine

Ipak, čini se kako je mlađahni pjevač uspio nakratko skrenuti Angelinine misli s problema, toliko da je glumica ponovno uskočila u glamurozna izdanja u kakvima smo je nekada stalno viđali. Naime, u posljednje vrijeme, Angelina kao da se nije trudila ostaviti dojam svojom pojavom u javnosti, no čini se kako je sada spremna ponovno osvojiti svijet.

46-godišnjakinja se nekoliko mjeseci skrivala od javnosti nakon razvoda, a onda je počela i skrivati krhko tijelo ispod dugih haljina i to sve kako je ne bi napadali da je premršava i da tako šalje krivu poruku ostalim ženama.

U svakom slučaju, čini se kako i kod Angeline vrijedi ona: mlađe je slađe, a kako je Angelina izgledala na vrhuncu slave, prisjetite se u galeriji.

Profimedia Angelina Jolie nekad i sad