Glumica Angelina Jolie (46) snimljena je tijekom izlaska na večeru s pjevačem The Weekndom (31) u jedan poznati restoran u Santa Monici, samo nekoliko mjeseci nakon što su počela šuškanja o njihovoj ljubavnoj romansi, koju još nisu službeno potvrdili.

No njihova potvrda više nije ni potrebna jer se ne odvajaju jedno od drugoga i često ih se može vidjeti u izlascima. Angelina i The Weeknd, kojem je pravo ime Abel Makkonen Tesfaye, bili su u privatnom dijelu restorana kako ih nitko ne bi ometao u druženju.

Došli su odvojeno, vjerojatno da ih paparazzi ne primijete, no nisu uspjeli u svom naumu. Restoran su napustili zajedno i automobilom se odvezli do pjevačeve vile na Bel-Airu. Fotografije izlaska možete pogledati ovdje. 

Inače, The Weeknd i Angelina su prvi put snimljeni skupa u javnosti u Santa Monici krajem lipnja ove godine. Tada je nakon izlaska svatko otišao svojoj kući i vijest o njihovoj vezi je bila veliko iznenađenje jer nije bilo ranije poznato da su prijatelji, a kamoli nešto više od toga.

Zanimljivo je da je glazbenik svojedobno spomenuo Jolie u svojoj pjesmi u kojoj ju je usporedio s bivšom djevojkom Selenom Gomez. Osim toga, upravo su Selenu 2016. povezivali s Angelininim bivšim suprugom Bradom Pittom kada su oni još bili u braku. The Weeknd je nakon toga objavio pjesmu 'Party Monster' u kojoj spominje obje i uspređuje njihove usne.

Nedavno se šuškalo i da se glumica vratila bivšem suprugu Jonnyju Leeju Milleru od kojeg se razvela 1999. nakon tri godine jer je viđena nekoliko puta kako dolazi u njegov stan. Unatoč rastavi ostali su u odličnim odnosima.

Novi Angelinin dečko The Weeknd ima iza sebe veze sa slavnim ljepoticama među kojima su Selena Gomez, Bella Hadid, Rosalia, Chantel Jeffries i Yovanna Ventura.

Podsjetimo, brakorazvodna parnica Pitta i Jolie, koja je počela u rujnu 2016., bi mogla biti jedna od najdužih i najskupljih u povijesti Hollywooda. Prema mišljenjima stručnjaka sve bi moglo potrajati još šest godina što bi na kraju ispalo oko 11 godina. 

Kako su Brad i Angelina izgledali u trenucima sreće, pogledajte u galeriji. 

Profimedia Angelina Jolie i Brad Pitt u danima bračne sreće.