Brad Pitt (57) okupirao se poslom kako bi barem nakratko zaboravio na mučnu brakorazvodnu parnicu koju vodi već pet godina s glumicom Angelinom Jolie (46).

Snimljen je na setu novog filma 'Babylon' i odlično je izgledao u odjevnoj kombinaciji inspiriranoj 1920-im godinama, a imao je kosu zalizanu unatrag. Brad na novom projektu surađuje s redateljem i scenaristom Damianom Chazellom, koji je radio na Oscarom nagrađenom mjuziklu 'La La Land'.

Malo se zna o 'Babylonu', no vjeruje se da prati događanja u Hollywoodu tijekom kasnih 1920-ih kada se filmska industrija prebacuje iz nijemih filmova u zvučne. Prema pisanju američkih medija, Pitt je utjelovio lika, koji se djelomično temelji na Johnu Gilbertu, istaknutom glumcu nijemih filmova i redatelju.

Brad Pitt
Profimedia 

Uz Brada glumi i trenutno tražena zvijezda Margot Robbie, a zajedno su se pojavili i u filmu 'Once Upon a Time... in Hollywood' za kojeg je glumac osvojio prvu nagradu Oscar. Od te drame Pitt nije ništa snimio, no ova godina mu je zato zaposlena jer igra uloge u 'Bullet Train' i 'Lost City of D'.

Inače, brakorazvodna parnica Brada i Angeline bi mogla biti jedna od najdužih i najskupljih u povijesti Hollywooda. Prema mišljenjima stručnjaka sve bi moglo potrajati još šest godina što bi na kraju ispalo oko 11 godina. 

Kako su Brad i Angelina izgledali u danima ljubavne sreće, pogledajte u galeriji. 

Profimedia Angelina Jolie i Brad Pitt u danima bračne sreće.