Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEGHAN MARKLE ZASJALA U KREACIJI OD SKORO 30 TISUĆA KUNA:  Došla u kaputu, a kada se skinula, svi su gledali u nju

Meghan Markle i princ Harry sudjelovali su u 'Global Citizen' koncertu u New Yorku, a vojvotkinja je oduševila u bijeloj kreaciji.

Meghan Markle Izvor: Profimedia

Ove se subote u New Yorku održao veliki koncert 'Global Citizen' u sklopu 24-satnog festivala koji se organizirao na šest kontinenata kojim su glazbenici podizali svijest o klimatskim promjenama, cijepljenju protiv covida i svijesti o krizi u gladi.

Tako su u New Yorku svoje nastupe priredila velika imena svjetske A-liste, a među njima Jennifer Lopez, Lizzo, Billie Eilish, Cindy Lauper Camila Cabello i Shawn Mendes, a na pozornicu su stali i princ Harry te njegova supruga Meghan Markle.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja govorili su o važnosti distribucije cjepiva protiv covida u svijetu. 'Cjepiva su temeljno pitanje ljudskih prava. Svaka pojedina osoba zaslužuje jednak pristup cjepivu. Okolnosti u kojima ste rođeni ne bi trebale diktirati vašu sposobnost preživljavanja', rekao je Harry.

No, ipak je najviše pogleda dobila Meghanina haljina. Iako je stigla u crnom kaputu, u jednom ga je trenutku skinula i pokazala bijelu San Gallo Couture kreaciju s potpisom Valentina. Inače, cijena haljine iznosi oko 28 tisuća kuna, a s njom je iskombinirala crnu Diorovu torbicu. Uz to, nosila je i Cartierov nakit - naušnice od oko 105 tisuća kuna, sat od oko 75 tisuća kuna i narukvicu od oko 45 tisuće kuna.

A 'Global Citozen' koncert nije bio njihov jedini razlog dolaska u Veliku Jabuku. Naime, par navodno tajno snima svoje trodnevno putovanje u New York za Netflixov dokumentarac o njihovim životima. Tako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na svoje trodnevno putovanje poveli vlastitog snimatelja koji ih prati na svakom koraku po gradu, kao i posebnog fotografa. 

Fotografije Meghan i Harryja u New Yorku, pogledajte u našoj galeriji.

Magazin

Royals