Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HANA 'SOLI RANU' GORANOVOJ BIVŠOJ IZ BERLINA: 'Vaše najdraže mjesto je prvo bilo naše najdraže mjesto'

Čini se kako Hana Rodić sve više vremena provodi svojim bivšim Goranom Jurenecom i kako joj je trenutno najslađe 'osvećivati' se djevojci s kojom je bio prije, odnosno poslije nje...

Hana i Goran, Goran i Claudia Izvor: Instagram

HaniRodić i GoranuJurenecu nije smetalo što je njihov reality završio, oni su ga odlučili nastaviti do dana današnjeg.

Goran je prvo tražio ljubav u prvoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' i za svoju odabranicu na kraju odabrao Hanu Rodić, nakon što je priznao se nije 'našao' s njegovom prvom odabranicomIvomRunjanin.

Nakon što je njegov prekid s Hanom pratio cijeli Instagram, s obzirom na to da su se javno prepirali, nije čudno što je sve zanimala njegova nova djevojka ClaudijaLucija.

goran jurenec i claudia lucija Izvor: Instagram

Taj je par otvoreno priznao da razmišlja o braku i djeci, a postalo je poznato da su u vezu ušli nakon Božića. Imali su zajednički Youtube kanal preko kojeg smo saznali da je atraktivna Poljakinja Gorana upoznala prije četiri godine i to ispred crkve jer su odlazili na istu misu.

Povezane vijesti

 Ipak, čini se da nova ljubav nije dugo potrajala, a par mjeseci kasnije njihovi pratitelji primijetili su da Goran više ne prati svoju djevojku, ali i da je izbrisao sve zajedničke fotografije s društvenih mreža.

'Iskreno, u ovu Goranovu novu veliku ljubav ne vjerujem. To je sve farsa i vidim neki veliki interes iza te njihove veze - tu ljubavi nema i nikada je neće biti', rekla je u Storyjevom podcastu Hana Rodić.

hana rodic Izvor: Instagram

Što je Hana prognozirala, to se i obistinilo. Par je prekinuo, a da je gotovo između njega i Claudije, potvrdio je i sam Goran.

Istina, govorila je i da se nikad ne bi vratila Goranu, no ekskluzivne fotografije iz Samobora govore drugačije.

'Našli smo se da o svemu porazgovaramo kao ljudi', objasnila se nedavno Hana no nije dala naznake o ponovnom pomirenju.

hana rodic i goran jurenec Izvor: privatna arhiva

Nakon što je neko vrijeme s njim živjela u Berlinu, Hana je za vikend otputovala Goranu, a njen Instagram pun je 'storyja' s večere, a objavila je slike i s trga u Berlinu. Vjerojatno samo da 'napakosti' Claudiji jer je Poljakinja jednom objavila story s porukom 'pozdrav s našeg omiljenog mjesta na kojem se fotografiramo'.

Instagram Claudije Poch Izvor: Instagram

Pogađate, radi se o istom trgu u Berlinu.

Kako je Hani bilo za vikend kod Gorana, što joj je poklonio i kako se 'osvetila Claudiji', pogledajte u našoj fotogaleriji.

Za zaključiti je samo da sapunica nema kraja i možemo vam reći, jedna je od trenutno najzanimljivijih s ove strane Balkana. Hana i Goran, koji je vaš sljedeći korak?

Povezane vijesti

Magazin

Royals