Domaća reality zvijezda, 23-godišnja Hana Rodić, posljednjih tjedana nalazi se u središtu medijske pažnje zbog prekida s prvim hrvatskim 'Gospodinom Savršenim', 17 godina starijim Goranom Jurenecom. Nakon što je Hana putem Instagrama otkrila kako je stavila točku na kraj vezi koja je trajala tri godine, Goran je odlučio iznijeti detalje pa je javnost tako saznala kako ju je prevario s bivšom djevojkom Claudijom Lucijom Pioch kojoj se ponovno vratio. Od tada, saga o prekidu ovog para svakodnevno dobiva nove nastavke, a nakon prepucavanja putem društvenih mreža, Hana je sada gostovala kod domaćeg Youtubera, Marka Cuccurina gdje je odgovarala na sva škakljiva pitanja obožavatelja.

Fotografirala bi se za Playboy

 Dvojac je tako igrao igru 'odgovaraj ili pij', a s obzirom na to da je većina pitanja bila seksualne tematike, 23-godišnjakinja je brzo ispila svoju čašu vina. No, na neka pitanje je i odgovorila pa je tako naglasila kako nema sponzora te da ne voli odnose za jednu noć. Također, jednog od pratitelja zanimalo je i bi li se Hana fotografirala gola. 'Ne bi se fotografirala skroz gola za novce, ali u donjem rublju bi, pogotovo da mi 'Playboy' ponudi veliku svotu novca', priznala je influencerica.

NE VOLI ODNOSE ZA JEDNU NOĆ Hana tvrdi: 'Nemam sponzora'
Youtube / Screenshot 


Uvijek aktualno pitanje, ono o estetskim zahvatima mlade reality zvijezde, i ovaj se put našlo na listi, a Hana je ponovno naglasila: 'Znam da se stalno svi pitate, ali već sam i ranije to rekla, išla sam do sad samo na operaciju grudi, a u usnama su fileri, to nije operacija'.

Inače, iako je nedavno doživjela vrlo ružan prekid, Hana ne prestaje isticati koliko je nakon istog 'procvjetala' što su primijetili i njezini obožavatelji, a svakodnevnim objavama na svom Instagram profilu, 23-godišnjakinja jasno daje do znanja kako uživa u životu otkako u istom nema Gorana. Za njega pak i njegovu djevojku nema previše lijepih riječi pa je tako nedavno 27-godišnju Claudiju nazvala svojim vjernim fanom. 'Ja sam joj idol', izjavila je reality zvijezda.