Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEMA O KOJOJ SE NE PRESTAJE PRIČATI

Hana Rodić o sadašnjoj Goranovoj djevojci: 'Moj mali vjerni fan'

Autor N.R.
Autor N.R.

Iako je rekla kako je sve ostavila iza sebe, 23-godišnjakinja bez razmišljanja odgovara na sva pitanja vezana za Gorana

Izvor: Story arhiva

Prekid veze 23-godišnje reality zvijezde Hane Rodić i 17 godina starijeg manekena i prvog 'Gospodina Savršenog' Gorana Jureneca napravio je pravu pomutnju na domaćoj sceni. Ona je obznanila prekid, on se javio s potpuno drugačijom pričom, nakon čega su započeli javnu prepirku i iznošenje detalja njegovog preljuba i njihovog prekida. Iako je rekla kako je sve ostavila iza sebe, 23-godišnjakinja bez razmišljanja odgovara na sva pitanja vezana za njihovu romansu. Tako je, još jednom, odgovarala na pitanja pratitelja pa otkrila kako se zapravo osjeća nakon prekida, ali i što misli o novom paru - Goranu i 27-godišnjoj Poljakinji Claudiji Luciji Pioch.

Odmah na samom početku, dotaknula se svoje četiri godine starije suparnice. Naime, Hanini su pratitelji primijetili nekoliko sličnosti kod Claudije Lucije, a jedna od njih je i poziranje na fotografijama. 'Naravno, kada sam joj idol. Moj mali vjerni fan', napisala je bez zadrške. Druge je pak zanimalo ima li Hana novog partnera, na što je kratko rekla: 'Opsjedaju me, ali ništa to'.

Bilo je i onih koji su joj udijelili i komplimente poput 'proljepšala si se otkako ste prekinuli'. Izgleda da Hana točno zna na što su mislili jer je i sama priznala da je nakon prekida 'procvala kao ružica'. Da je sretna što se sve ovako odigralo, naglasila je već nekoliko puta.

Povezane vijesti

Podsjetimo, njihov je prekid vrlo brzo postao goruća tema na društvenim mrežama, upravo zbog činjenice da su ispričane dvije različite priče. 'S time što sam rekla mislila sam na to da sam ja bila tiha pred javnosti i nisam htjela naglašavati da sam prevarena žena, jednostavno nastaviti sa svojim životom. Gospodin se odlučio oglasiti na društvenim mrežama te, pokušajem da me ocrni i predstavi kao nekoga tko je ovisan o njemu i o našem odnosu, sam sebi iskopao jamu. Valjda je mislio da će dobiti suosjećanje od publike, ali čini mi se da je samo pogoršao situaciju. Zbog toga mislim da nije muškarac', ispričala je brzo nakon prekida Hana. 

Izbor Urednika

Royals