Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISPRIČANE SU DVIJE RAZLIČITE PRIČE

Hana brzo odgovorila: 'Gorane, lažeš publiku kao što si mene'

Autor N.R.
Autor N.R.

Njezina riječ protiv njegove

Izvor: Instagram

Drama, izgleda, tek počinje. Prije nekoliko dana reality zvijezda Hana Rodić je priznala da su ona i Goran, s kojim se upoznala u showu 'Gospodin Savršeni', prekinuli. Iako tada nije htjela otkrivati detalje, rekla je da je do toga došlo jer je saznala neke stvari. Sada se javio Goran, koji je otkrio da se vratio bivšoj djevojci i da je do prekida došlo već ranije. Kako je istaknuo, nije imao srca reći Hani da voli drugu, a onda ih je zahvatio i lockdown zbog čega su bili zajedno zatvoreni u Njemačkoj. 

Hana Rodić Izvor: Instagram

Upravo je stigao Hanin odgovor. Naime, ona tvrdi kako Goran laže. 'Pošto dobivam screenshotove poruka od Goranove objave, reći ću vam ovako. Gospodin se pere od svoje ljubavnice. Mi smo prekinuli prije dva tjedna kada sam ga ja ostavila. Molio me da mu se vratim, do prije tri dana! Tako da, Gorane, prestani pričati da ja ne bih počela. Laži publiku kao što si mene. Ja sam te jednostavno htjela samo prekrižiti iz života, ali ti ne znaš biti muškarac', napisala je pa priložila poruke koje upućuju da se par dopisivao još u srijedu. Sadržaj poruka i tada je bio pun ljubavi. 'Budi dobar da ne ispričam još neke stvari koje si mi radio', poručila mu je za kraj.

'Nisam sama, i nikad nisam bila sama kao što je dotični napisao. Ja imam i obitelj i prijatelje, a mogu vam samo reći da sam sretna što sam ga se riješila. Gogi, puno sreće tebi i novoj dragoj. Žene poput mene ne pate', stavila je točku na i. 

Budi dobar da ne ispričam još neke stvari koje si mi radio

Goran je između ostalog, dodao kako su imali godinu punu svađa, a onda je eskaliralo. Različiti pogledi na svijet, kako Goran kaže, su mu jasno pokazali da ne mogu graditi zajedničku budućnost. A onda se dogodila ona - Claudia Lucia. 'Jedina podrška, koju sam u to vrijeme imao, je bio kontakt s mojom bivšom djevojkom Claudijom. Počeli smo razvijati osjećaje jedan prema drugom. Tražio sam soluciju, ali nije bilo moguće jer sam dobro znao da Hana osim mene nikog nije imala. Taj osjećaj je bio grozan i uništio me', detaljno je ispričao.

Hana Rodić Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Podsjetimo, o njihovom se prekidu već neko vrijeme šuškalo. Bili su primjer kako se i u realityju može dogoditi prava ljubav. Početkom prošlog mjeseca, u intervjuu za naš portal Goran se prisjetio početaka s Hanom i, također, ničime nije dao naslutiti da nešto u njihovom odnosu nije kako treba biti. 'Hana i ja smo od početka imali kemiju i tako je i počela priča između nas dvoje. Ne znam kako bih se sve odigralo da se nismo upoznali u showu i to nikada nećemo saznati, ali bila je tu iskra od samog početka i kroz show se naravno sve brže odvija, spojevi su jako intenzivni i ljudi se brže i bolje upoznaju', rekao nam je tada Goran. 

Izbor Urednika

Royals