Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Bivši ljubavnici HANA I GORAN uhvaćeni zajedno nakon NJEGOVOG PREKIDA S CLAUDIJOM

Hana Rodić i Goran Jurenec, bivši par iz showa 'Gospodin savršeni', viđeni su zajedno u Samoboru nakon njegovog prekida s djevojkom Claudijom.

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: Privatna fotografija

Reality par iz showa 'Gospodin savršeni', Goran Jurenec i Hana Rodić, bili su jedan od najpopularnijih domaćih parova, a onda se dogodio prekid.

Bilo je to u ožujku ove godine nakon tri godine ljubavi. Optužbe su pljuštale sa svih strana, a onda se saznalo da Goran ljubi bivšu curu, Poljakinju Claudiju Luciju s kojom je također potvrdio prekid nakon nekoliko mjeseci šuškanja.

goran jurenec i hana rodic Izvor: privatna arhiva

'Hej ljudi. Kao što ste primijetili, Goran i ja nismo više par. Pokušali smo spasiti našu vezu sve dok nije otišao u Hrvatsku. Viđali smo se, ali previše stvari se dogodilo s obje strane. Želim mu sve najbolje, ali molim da se moje ime više ne povezuje s tom osobom', napisala je Claudia na Instagramu, a onda se javio i Goran sa svojim objašnjenjem.

'Evo da se izjasnim, Claudia i ja nismo zajedno od 9.6.2021. Nismo pokušavali obnoviti vezu kao što je dotična napisala. Hvala', kratko je poručio Goran, no razlog prekida još uvijek nije poznat. Ipak, Story.hr je došao u posjed ekskluzivnih fotografija na kojima se Goran šeće Samoborom u društvu bivše djevojke Hane koju smo tim povodom zamolili za komentar.

hana rodic i goran jurenec Izvor: privatna arhiva

'Goran i ja smo otišli razgovarati, da riješimo stvari od prije. Čuli smo se i dogovorili da ćemo se vidjeti uživo. Otišli smo u Samobor, da nije baš centar Zagreba, ali evo... Otišli smo riješiti stvari kao odrasli ljudi i da nema zle krvi', poručila nam je influencerica.

Govora o pomirenju zasad nema, no nikad se ne zna, jer kako se kaže: jesen je vrijeme za nove početke, kako poslovne, tako i životne.

Više Haninih fotografija pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals