Goran Jurenec, koji je ljubav tražio u prvoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' i koji je za svoju odabranicu odabrao Hanu Rodić, ponovno je u središtu drame. Nakon što je njegov prekid s Hanom pratio cijeli Instagram, s obzirom na to da su se javno prepirali, nije čudno što sve zanima što se sada događa s njegovom novom djevojkom Claudijom Luciom. Prije pet dana je sve započelo kada su njihovi pratitelji primijetili da Goran više ne prati svoju djevojku, ali i da je izbrisao sve zajedničke fotografije s društvenih mreža. Sada je Gospodin Savršeni prvi put o svemu progovorio.

Goran Jurenec progovorio prvi put o Claudiji nakon šuškanja o prekidu
Privatni album 

'Što se događa između tebe i Claudije', zalutalo je pitanje kroz koje je s pratiteljima razgovarao o treniranju. Iako bi mnogi ignorirali takvo pitanje, jer tema nije bila njegov ljubavni život, Goran je odlučio odgovoriti. 'Molim vas za malo razumijevanja što se moje privatne situacije tiče. Znam da novine svašta pišu, ali izjasnit ću se ovih dana i saznat ćete što se dogodilo', rekao je i dao naslutiti da su on i Claudia uistinu prekinuli.

Saznat ćete što se dogodilo

Za razliku od njega, ona je fotografije ostavila na profilu, ali se o istoj drami nije još oglasila. Jučer je hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji poželjela svu sreću na Europskom prvenstvu pa dan nastavila bodrenjem svoje države - Poljske. 

Podsjetimo, ovaj je par nedavno otvoreno priznao da razmišlja o braku i djeci. 'Brak i djeca su kruna svake veze i naravno da maštamo o djeci. To je najbolje što se jednoj zdravoj vezi može dogoditi. Oboje to želimo i vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti', priznao je 'Gospodin Savršeni'. Na pitanje koliko dugo su zajedno, Goran je bez razmišljanja odgovorio. 'U vezu smo ušli nakon Božića. Zajedno smo oko pet mjeseci', otkrila je bivša zvijezda.

Inače, za Claudiju se saznalo prije otprilike tri mjeseca, vrlo brzo nakon prekida s Hanom koja je nedavno u Storyjevom podcastu otkrila detalje cijele situacije. 'Planirala sam prekid s Goranom tako da ta činjenica me nije povrijedila, ali je na neki način povrijedilo moj ego sve ono što se dogodilo. Ostavila sam Gorana 18. ožujka, a on je mene tada molio i preklinjao da se pomirimo. Odlučila sam prekinuti vezu jer sam shvatila da mi je bez njega ljepše. Iskreno, u ovu Goranovu novu veliku ljubav ne vjerujem. To je sve farsa i vidim neki veliki interes iza te njihove veze - tu ljubavi nema i nikada je neće biti', rekla je tada Hana Rodić.