Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hana Rodić: 'Draga, prestani me zvati s nepoznatog broja, znam da si ti'

Kao i uvijek, bez dlake na jeziku

hana rodić Izvor: Instagram

Već i ptice na grani znaju kako su bivša reality zvijezda i influencerica Hana Rodić i njezin bivši partner Goran Jurenec prije otprilike tri mjeseca odlučili staviti točku na svoju trogodišnju vezu. Njihov prekid je bio uistinu buran, s obzirom na to da su neke nesuglasice odlučili rješavati javno, putem društvenih mreža.

Vrlo brzo se u cijelu priču uplela i treća osoba, Goranova bivša djevojka Claudia Lucia, koja je navodno još jednom, i to nedavno, dobila titulu bivše. Prije nekoliko tjedana pratitelji su primijetili da Goran više ne prati svoju djevojku, ali i da je izbrisao sve zajedničke fotografije s društvenih mreža. Dok se potvrda ili opovrgavanje prekida još čeka, Hana i Claudia ne štede na riječima i bez dlake na jeziku odgovaraju na pitanja svojih pratitelja. 

'Draga prestani me zvati preko nepoznatog broja, znam da si ti, ali ne znam da li ti je tvoj dragi bivši prenio', poručila je Hana pa dala naslutiti da se obraća Claudiji, djevojci koja je s Goran ušla u vezu vrlo brzo nakon što su Hana i Goran prekinuli. Ipak, njihova romansa nije dugo potrajala, iako se dvojac još uvijek nije oglasio o navodnom prekidu. 

U isto vrijeme dok je Hana razgovarala sa svojim pratiteljima, bivša djevojka Gorana Jureneca također je odgovarala svojim fanovima. 'Što misliš o ljudima koji tvrde da su izumili pitanja i odgovore na Instagramu', glasilo je jedno pitanja na koje je ona odgovorila: 'Pitam ih jesu li oduvijek glupi ili samo kada su posebne prigode'. Pratitelji naslućuju da je ona ovdje pak mislila na Hanu. 

Claudia Lucia Izvor: Instagram

Podsjetimo, Goran i Claudia su jednom prilikom otvoreno priznali da razmišlja o braku i djeci. 'Brak i djeca su kruna svake veze i naravno da maštamo o djeci. To je najbolje što se jednoj zdravoj vezi može dogoditi. Oboje to želimo i vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti', priznao je 'Gospodin Savršeni'. Na pitanje koliko dugo su zajedno, Goran je bez razmišljanja odgovorio. 'U vezu smo ušli nakon Božića. Zajedno smo oko pet mjeseci', otkrila je tada bivša zvijezda.

Povezane vijesti

Magazin

Royals