Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TAJNA OPORUKE MARINE TUCAKOVIĆ: U njoj je navela glazbenike koji su joj bili dužni?

Izvor blizak Marini Tucaković kaže da su hitmejkerici mnogi pjevači dugovali silne svote novaca za tekstove.

Marina Tucaković Izvor: Instagram

Hitmejkerica Marina Tucaković nedavno je preminula nakon duge i teške bolesti, a srpski mediji sada pišu kako je prije smrti navodno napisala oporuku.

Marina Tucaković Izvor: Instagram

'Marina je dugo bolovala, a tijekom tog liječenja imala je vremena razmišljati o svemu i raditi na brojnim tekstovima za mnoge pjevače, uz pomoć sina Laće. Tijekom borbe s karcinomom napisala je i oporuku, jer joj je zdravstveno stanje iz dana u dan naglo oscilirano. Marina je u oporuci, pored prijatelja i obitelji, spomenula i brojne pjevače kojima je posljednjih godina radila tekstove, gdje je istaknula da se u neke i razočarala te da su brojni tekstovi ostali nedovršeni, jer je na neke suradnike gnjevna. Kako je i sama neposredno pred smrt javno isticala, dok je bila u punoj snazi mnogi su je zvali i tražili karijere, a posljednjih mjeseci sve slabije, što je izazvalo revolt kod legendarne autorice', ispričao je za pink.rs izvor blizak Tucaković.

Povezane vijesti

Dodao je kako su hitmejkerici mnogi pjevači dugovali silne svote za tekstove.

'I zavlačili je, a s druge strane javno isticali da su dobri i pružali joj podršku, kao da se ništa ne događa. Marina to nikada javno nije željela isticati... Svi znamo koliko je bila veliki čovek', zaključio je izvor.

Povezane vijesti

Magazin

Royals