Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARINA TUCAKOVIĆ JE ZA JEDAN STIH ZARADILA 100.000 EURA: Ova pjesma joj je donijela BOGATSTVO

Marina Tucaković bila je autorica brojnih poznatih hitova, a jedan stih donio joj je veliki novac.

Marina Tucaković Izvor: Instagram

Marina Tucaković preminula je u 68. godini.

Marina je bila jedna od najpoznatijih tekstopisaca u regiji, a posljednjih nekoliko godina vodila je tešku bitku s rakom dojke. Posljednjih dana stanje joj se pogoršalo. Nalazila se u beogradskom KBC-u Dragiša Mišović gdje je bila priključena na respirator.

Za života je napisala pregršt hitova na ovim prostorima i upravo su na njezina vrata dolazili brojni pjevači iz regije. No mnogi ne znaju da je za jednu poznatu pjesmu napisala samo jedan stih i na njemu zaradila cifru za vrtoglavicu.

Naime, riječ je o pjesmi 'Zora je' koju izvodi Neda Ukraden, a za koju je Marina napisala samo jedan stih - 'Suza je iz oka kanula'. Kako je svojevremeno ispričala Neda, Tucaković je na tom stihu zaradila više od 100.000 eura (oko 750.000 kuna), pišu srpski mediji.

Marina Tucaković Izvor: YouTube screenshot

 - Pjesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pjesme. Prvo smo je nazvali 'Jovane, zora je', pa 'Milane, zora je'. Posljednja i konačna verzija je 'Zora je'. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: 'Suza je iz oka kanula'. Njoj je taj stih donio više od 100 tisuća eura - rekla je Neda jednom prilikom u emisiji 'Glamur'.

Povezane vijesti

Podsjetimo, Marina, koja se godinama bori s karcinomom dojke, nedavno je imala jake napadaje gušenja pa je njezin sin na Twitteru zatražio pomoć. Hospitalizirana je u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gdje je bila spojena na kisik, a ubrzo su stigli i nalazi njezinog testa na koronu, koji je pokazao da je pozitivna. Tucaković je zatim prebačena u KBC Dragiša Mišović u Beogradu.

Povezane vijesti

Magazin

Royals