Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠESTI CIKLUS KEMOTERAPIJE

Marina Tucaković o borbi s karcinomom: 'Izmrcvarena sam, ali se borim'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Godinama se bori s opakom bolešću

Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih autorica brojnih hitova s područja bivše države, 67-godišnja Marina Tucaković, godinama vodi bitku protiv karcinoma, zbog kojeg je trenutno u šestom ciklusu kemoterapije. Kako je i sama u nekoliko navrata naglasila, na dane je dobro, a na dane vrlo loše. Stanje je nažalost isto. 

'Onako se osjećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod liječnika i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sjedim kod kuće, radim pjesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vrijeme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pjevači slabo rade', rekla je Marina za srpski Kurir pa otkrila koju pjesmu najradije sluša u posljednje vrijeme. 

'Kud će mi veća bol od ovog što proživljavam? Ne bih još i u pjesme da pretočim. U teškim situacijama mi najviše pomaže pjesma 'Kukavica', nju doživljavam i to je hit za sva vremena. Ne mogu reći omiljena, ali je uvijek rado slušam. Interesantno je što sam mislila da će pjesma Harisa Džinovića 'Ostariću neću znati' biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala je hit', kaže kroz osmijeh. 

Povezane vijesti

Iako možda djeluje tužno i shrvano, Marina je cijelo vrijeme pozitivna. 'Znate, cijelog sam života gledala onu bolju stranu. Veliki sam optimist, vjerujem da će sve ovo biti jako dobro', iskreno je ispričala nedavno. 

Podsjetimo, nedavno se za javnost oglasio njezin suprug. Što da vam kažem... Cijela ova situacija oko virusa još više utječe na njezino stanje. Cijelo vrijeme je zatvorena u kući, slabo se kreće jer ne smije. A sve to dovodi do depresivnog stanja. Marina je sada krenula sa šestim ciklusom kemoterapije, normalno je da joj je loše', ispričao je početkom ove godine. 

Izbor Urednika

Royals