Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marina Tucaković progovorila o svome zdravlju: 'Sve će ovo biti jučer'

Godinama se bori s karcinomom, a nakon što je njezina posljednja fotografija zabrinula brojne obožavatelje, odlučila se odlasiti

  Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih autorica brojnih hitova s područja bivše države, 67-godišnja Marina Tucaković, godinama vodi bitku protiv karcinoma, zbog kojeg je trenutno u šestom ciklusu kemoterapije. Ovih dana mnoge je zabrinula njezina posljednja fotografija, nastala na odmoru na Zlatiboru, a na kojoj izgleda veoma loše. Ubrzo se o njezinom zdravstvenom stanju oglasio i njezin suprug, glazbenik Aleksandar Radulović Futa, a sada je progovorila i sama Marina, koja je poslala i znakovitu poruku.

  Izvor: Profimedia

'Tek sam jučer došla na Zlatibor. Super je, čist zrak. Došla sam na nekoliko dana da se odmorim od grada. Jako mi paše ovdje, mogu se odmarati na čistom zraku i koliko-toliko kretati. Ovdje sam sa svekrvom i prijateljicom Brankom. Nas dvije zajedno provodimo cijele dane i mogu reći da je jako lijepo i da se trudimo uživati koliko možemo', za srpski Blic započela je Marina, koja je progovorila i o svome zdravstvenom stanju.

'Na terapijama sam. Onako sam, ništa posebno, iskreno da vam kažem. Nije ni najbolje baš, a nije ni toliko loše. Ne znamo rezultate, tek u veljači ću znati kako i što prolazi kada bude kontrola. Znate, cijelog sam života gledala onu bolju stranu. Veliki sam optimist, vjerujem da će sve ovo biti jako dobro', pozitivna je Marina, a tu pozitivu širi i na svojim društvenim mrežama.

Tako je sada podijelila spomenutu fotografiju koju je prvo objavio njezin sin. 'Bit će to sve ok! Još malo', napisala je na spomenutoj fotografiji, pored koje je dodala i : 'Sve će ovo biti jučer'. U komentarima su joj podršku pružili brojni obožavatelji. 'Brz oporavak Marina da nam još puno velikih hitova napišeš, ništa dok ti ne uzmeš 'pero' u ruke, zaista sam zadivljena tvojom inspiracijom za tolike predivne tekstove...', tek je jedan od njih.

Podsjetimo, nakon što je objavljena fotografija s odmora zabrinula brojne fanove ove umjetnice, za javnost se oglasio njezin suprug. Što da vam kažem... Cijela ova situacija oko virusa još više utječe na njezino stanje. Cijelo vrijeme je zatvorena u kući, slabo se kreće jer ne smije. A sve to dovodi do depresivnog stanja. Marina je sada krenula sa šestim ciklusom kemoterapije, normalno je da joj je loše', započeo je za srpske medije.

Povezane vijesti

'Po cijeli dan spava, ne ustaje iz kreveta. Umorna je. Ali neka je, nek se odmara. Ja je ne diram. Spremam sve što treba, donosim joj hranu, a njezino je samo da se odmara i ne izlaže stresu. Marina je trenutno u takvoj fazi, nema snage pričati, pa se nikome ne javlja na telefon', objasnio je Futa te dodao kako je zgrožen pojedinim medijima koji prenose da Marina umire. 'Ne umire, kao što se priča, samo je takav proces s tim terapijama. To što se osjeća loše je samo očekivana reakcija. Samo da izdrži desetak dana pa će biti bolje', zaključio je ovih dana Marinin suprug.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image