Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolesna Marina Tucaković zabrinula javnost posljednjom objavom

Autor N.R.

Izazvala buru komentara

 Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih autorica brojnih hitova s područja bivše države, 66-godišnja Marina Tucaković, godinama se već bori sa zloćudnom bolešću - karcinomom koji trenutno stagnira. Unatoč tome, slovi za velikog borca i snažnu ženu, koja nijednog trenutka tijekom teške borbe nije pokleknula. Upravo je zato njezina posljednja objava na društvenim mrežama zabrinula mnoge. 

Naime, objavila post u kojem govori kako se trenutno osjeća. 'Da sam samo loše, bila bih bolje nego sada', napisala je ona, što je izazvalo buru komentara. 'Draga Marina, viđala sam vas na onkologiji i divila se vašem vedrom duhu. Na pitanja sestara kako ste, uvijek ste odgovarali: 'dobro sam, zašto bih bila loše'. Dat će dragi Bog da uvijek budete dobro', samo je jedan od mnogobrojnih komentara i riječi podrške. 

Povezane vijesti

Inače, Marina je prošlog mjeseca priznala da joj troškovi terapije stvaraju problem.  'Fond pokriva nešto, a veći dei se radi po privatnim klinikama, jer je Institut, nažalost, preopterećen, pa tko zna kada bih došla na red. Plus, tu su dodatne terapije, sve se to treba platiti, jezivo je skupo, bar za moj džep', rekla je tada na Instagramu.

Magazin

Royals