Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSAO ZOVE

NE SKIDA OSMIJEH Kraljica Elizabeta vratila se dužnostima

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Na službenoj stranici kraljevske obitelji objavljene su i fotografije s posljednje dužnosti, a brojni pratitelji oduševljeno su komentirali kako im je neizmjerno drago što Elizabeta ponovno ima osmijeh na licu

Izvor: Instagram

Kraljica Elizabeta u utorak je obavila svoju prvu javnu dužnost nakon dva tjedna pauze zbog smrtnog slučaja u obitelji. S osmijehom od uha do uha, kraljica je održala putem videopoziva audijencije za strane diplomate, veleposlanike Latvije i Obale Bjelokosti. 

kraljica elizabeta Izvor: Profimedia

Razgovor je obavila u svom dvorcu Windsor, a ovo je njezin prva službena dužnost od završetka kraljevskog žalovanja. No, važno je napomenuti kako ovo nije prvi događaj na kojem se 'pojavila' nakon smrti princa Philipa. Nekoliko dana nakon što joj je suprug preminuo, Elizabeta II je organizirala ceremoniju povodom odlaska u mirovinu njezinoj najstarijeg člana Doma lordova, 73-godišnjeg Earla Peela. 

Na službenoj stranici kraljevske obitelji objavljene su i fotografije s posljednje dužnosti, a brojni pratitelji oduševljeno su komentirali kako im je neizmjerno drago što Elizabeta ponovno ima osmijeh na licu. 'Jednom diva, uvijek diva. I kada joj se život raspada ona ne skida osmijeh. Svaka joj čast', samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Povezane vijesti

Podsjećamo, kraljica se posljednjih nekoliko dana nije obraćala javnosti. No prekinula je šutnju povodom svog 95. rođendana. Zahvalila se na svim porukama i dobrim željama koje je primila i napomenula kako je te poruke tješe dok s obitelji prolazi teško razdoblje. Elizabeta ove godine nije slavila rođendan, barem ne na onaj uobičajeni način. Izvor iz palače za strane je medije otkrio kako su je tijekom dana u razmacima posjetili članovi njezine najuže obitelj. Međutim, njezinom rođendanu nije prisustvovao njezin mlađi unuk, 36-godišnji princ Harry. Došao je na posljednji ispraćaj svog djeda, no dan prije kraljičina rođendana vratio se u Kaliforniju svojoj trudnoj supruzi, 39-godišnjoj Meghan Markle i sinčiću Archieju.

Izbor Urednika

Royals