Američka voditeljica Ellen DeGeneres ponovno je suočena s ozbiljnim kritikama obožavatelja nakon što je otkrila kako je popila tri 'pića od kanabisa' prije nego što je sjela za volan da bi suprugu Portiu de Rossi odvezala u bolnicu. Naime, krajem prošlog mjeseca, 48-godišnja glumica je završila na hitnoj operaciji zbog upale slijepog crijeva, o čemu je 63-godišnja joj supruga još onda izvijestila, a sada je prilikom gostovanja kod voditelja Jimmyja Kimmela iznijela i detalje kobne večeri zbog čega su je gledatelji 'razapeli' na društvenim mrežama.

'RAZAPELI' JU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA 'Ellen je mogla ubiti nekoga'
Profimedia 


'Chelsea Handler mi je rekla za to pića od kanabisa, zove se Cann, a u sebi ima CBD ili [THC] - ne znam koje od to dvoje je dobro. Popila sam jedno i nisam ništa osjećala pa sam onda uzela još dva, popila dvije tablete za spavanje i spremila se za krevet', ispričala je Ellen kod spomenutog voditelja te dodala kako je tek u trenutku kada je legla u krevet, shvatila da supruge nema i da se nešto događa. 'Čula sam je da stenje. Ustala sam se iz kreveta i vidjela je na podu. Pitala sam je li dobro na što je ona rekla je da. Bilo je očito da nikako nije dobro i tu sam odlučila sjesti u automobil i odvesti je na Hitnu', nastavila je voditeljica na što ju je začuđeni Jimmy pitao je li zaista nakon svega što je prethodno popila, sama sjela za volan.

'RAZAPELI' JU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA 'Ellen je mogla ubiti nekoga'
Profimedia 

Udario me je adrenalin i jednostavno nisam razmišljala

 'Jesam. Mislim, udario me je adrenalin i jednostavno nisam razmišljala. Znala sam samo da što prije moram stići u bolnicu. Ovo vjerojatno nije pametno što sada govorim. Zapravo, bolje da nisam rekla ništa od ovoga', zaključila je na kraju 63-godišnjakinja, a ubrzo nakon emitiranja spomenute emisije, na društvenim mrežama je krenuo novi val kritika na Ellenin račun.

'RAZAPELI' JU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA 'Ellen je mogla ubiti nekoga'
Profimedia 


'Mislim da je vrijeme da se Ellen povuče', 'zašto nije nazvala Hitnu', 'kad voditeljica emisije prizna na televiziji kako je vozila automobil pod utjecaj droge, onda joj se ukine emsija', 'mogla je ubiti nekoga, nju treba zabraniti', samo su neki od komentara razumljivo bijesnih gledatelje koji nisu imali razumijevanja za Ellenino neodgovorno ponašanje, koje, na sreću, nije završilo s kobnim posljedicama.