Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NASLOV KOJI ŠOKIRA Jedan od najpoznatijih gay parova ima dijete?

Autor N.R.

Voditeljica 'uhvaćena' s dječakom koji je isti ona

 Izvor: Story

Jedan od najpoznatijih lezbijskih parova itekako su voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres i glumica Portia de Rossi. Iako se o njihovom braku u posljednje vrijeme puno pričalo, i to u kontekstu mogućeg prekida i razvoda, izgleda da je s njima sve u redu. U tolikoj mjeri da se sada sumnja da skrivaju sina. Naime, kako ističe tabloid Woman’s Day, Ellen je viđena s dječakom koji nalikuje na nju. Da je poveznica između dječaka i njih dvije uistinu roditeljska, bila bi to najveća tajna koju su skrivale od svijeta.

Ubrzo nakon što su šokirali naslovom, spomenuti je medij otkrio da je ipak riječ o djetetu jednog člana njezinog tima. Unatoč tome, isti izvor je istaknuo da su ove vijesti došle i do Ellen i tako ju potaknule na ponovno aktivno razmišljanje o posvojenju. 'Njezine misli nisu tako daleko od toga. Vjerujemo da joj je druženje s ovim dječakom bio dobar poticaj. Sve više razmišlja o posvojenju', ispričao je izvor.

Da žele dijete aktivno su govorile 2007. godine. Uz posvajanje, tada im je druga opcija bila umjetna oplodnja, a u tom slučaju bi trudnica bila Ellen. 'Ponekad mislim kako bi bilo jako sebično ne posvojiti dijete. Bilo bi prekrasno kad bi naš život mogle dijeliti s nekim malenim djetetom kojem treba dom i ljubav', otkrila je tada Portia. 

Povezane vijesti

Prošle se godine čak spominjala i surogat majka. 'Prošla godina bila joj je najteža. Nada se da bi dijete mogli biti rješenje njihovih problema', otkriva izvor blizak najpoznatijem lezbijskom paru na svijetu. Pojašnjava kako je pad gledanosti showa zbog skandala sa zaposlenicima doveo Ellen 'na rub' za živcima, pa se počela iskaljivati na svima oko sebe, a na supruzi najviše. Sve je kulminiralo tek kad je Ellen saznala da je pozitivna na covid dok se nalazila u kućnoj izolaciji. Izvor tvrdi kako je onda 'nastao pakao' u njihovom domu. Ellen bi započinjala svađu radi svake sitnice, čak i zbog toga što joj Portia nije dovoljno podgrijala juhu.

Magazin

Royals