Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brak Ellen DeGeneres prepun laži i tajni koje skriva od supruge

Na pragu su razvoda

 Izvor: Profimedia

Vjerojatno najpoznatiji lezbijski par na svijetu, 62-godišnja voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres i njezina 47-godišnja supruga, glumica Portia Rossi. navodno nisu dobro već duže vrijeme i na rubu su razvoda. Američki mediji pišu o tome svako malo, a magazin New Idea otkriva da im se 'bračni brod' opasno ljulja pred potonuće zbog laži i tajni koje Ellen skriva od supruge, ali i obratno.

Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia

 Svakako da su njihovim problemima pridonijele optužbe Elleninin zaposlenika u showu da su bili psihički zlostavljani i ponižavani na setu, zbog čega im se voditeljica javno ispričala kako bi izbjegla da joj se show ukine zbog pada gledanosti koji je usljedio kao posljedica skandala. Stres se odrazio na njihovu vezu, ali još veći problem između njih dvije predstavljaju laži  i neistine kojma su obje sklone. Navodno Ellen nije rekla Portiji da je nedavno kupila novu kuću, što je Portia saznala tek kasnije od drugih i zamjerila joj, otkrio je izvor blizak lezbijskom paru. Američki su mediji prije nekoliko dana pisali kako se Portia zbog toga iselila iz njihove kuće te da žive odvojeno, za što još ne postoji službena potvrda.

Povezane vijesti

Ellen Degeneres Izvor: Instagram

 Izvor tvrdi da su se Ellen i Portia svađaju bez prestanka. 'Ništa što Portia napravi nije dobro Ellen. Čitavu godinu njih dvije se ne mogu složiti oko bitnih odluka, poput one da

Čitavu godinu njih dvije se ne mogu složiti oko bitnih odluka

Portia prihvati ponudu koju je dobila da vodi vlastiti online kulinarski show. Ellen se time nije složila, a čini se da ni neće', rekao je izvor i dodao kako Ellen smeta to što bi se show morao snimati u njihovoj kući, što želi izbjeći pod svaku cijenu. Ali u svemu tome voditeljica se pokazala kao licemjer jer u isto vrijeme priprema čak tri nova showa, a navodno očekuje da joj supruga u tome bude potpora puna razumijevanja.

Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia

 Američki su mediji pisali kako se Ellen, u bijegu od problema, odlučila podvrgnuti estetskim operacijama, ali ni ta vijest dosad nije potvrđena. Portal Gossip cop smatra neuvjerljivim tvrdnju kako je Ellen skrivala od Portie da je kupila novu kuću. One su zajedno uložile 50 milijuna dolara u kuću pa je nemoguće da glumica, koju se sjećamo po ulozi u seriji Ally McBeal, nije za to znala. Isto tako nije službeno potvrđeno da joj je ponuđeno da vodi svoj kulinarski show, tvrdi portal te zaključuje da bi se njihov 12 godišnji brak već bi se puno prije okončao da Ellen nije davala potporu Portiji u njezinim željama i planovima za karijeru.

,

Magazin

Royals