Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE MOŽE GORE Ellen DeGeneres saznala lošu vijest

Ova godina će joj ostati u gorkom sjećanju

 Izvor: Profimedia

Američka komičarka i voditeljica, 62-godišnja Ellen De Generes ovu godinu neće pamtiti pod dobrome. Nakon optužbi brojnih zaposlenika da ih je psihički zlostavljala i ponižavala na setu njezinog popularnog showa čije se emitiranje zbog toga zamalo i prekinulo, te vijesti kako se njezina supruga, 47-godišnja glumica Portia Rossi iselila iz njihove kuće i kako im je brak pred raspadom, Ellen je sada saznala i vijest da se zarazila koronavirusom, piše entertaintimes.com.

Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia

 Zbog njezine bolesti producenti su zaustavili snimanje novih epizoda 'Ellen DeGeneres show-a', te su u izjavi rekli kako se nadaju da će se snimanje nastaviti u siječnju, ovisno o tome koliko će trajati oporavak voditeljice. Ellen je fanove o svom stanju obavijestila putem Tweetera. Napisala je da se pridržava svih mjera, a karantenu je nazvala godišnjim odmorom u kojem će uživati prije nego se brzo vrati na male ekrane. Otkrila je kako se trenutno osjeća dobro i kako je obavijestila sve osobe koje su prijašnjih dana bile u njezinoj blizini.

Podsjetimo, nakon optužbi zaposlenika voditeljica je morala otpustiti čak tri producenta te se osobno javno ispričati svim zaposlenicima. Pritom je kazala kako nije bila svjesna da se događalo zlostavljanje, što joj mnogi Amerikanci nisu povjerovali, a to se pokazalo i u gledanosti showa koja je počela opadati.

Povezane vijesti

ellen degeneres Izvor: Profimedia

 Magazin New Idea pisao je nedavno kako je skandal sa zaposlenicima ostavio traga na voditeljici. Navodno je pod velikim stresom te se iskaljuje na supruzi Porti, kojoj je to dozlogrdilo pa se iselila iz njihove zajedničke kuće. 'Ellen je u velikoj panici. Naviknula je na to da je njezin show jedan od najgledanijih, tako da je ovo za nju sasvim drugi svijet. Anksiozna je, živčana i 'na rubu'. Jadna Portia nosi sav teret toga. Prošlog tjedna užasno su se posvađale kada je Portia vozila Ellen sa sastanka. Ellen nije prestajala 'kvocati' i tjerala je Portiju da vozi brže. Portiji je bilo dosta toga, zaustavila je automobil i zaprijetila Ellen da će morati ići Uberom ako joj se ne 'skine s leđa', ispričao je izvor blizak lezbijskom paru.

Magazin

Royals