Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

VELIKI DAN Nova ljubav se osmjehnula 'Istanbulskoj nevjesti'

Autor N.R.
Autor N.R.

Napokon sreća koju je dugo čekala

Izvor: Instagram

Iako je iza nje dramatičan život, 'Istanbulska nevjesta' Asli Enver napokon ima razloga za sreću. Nakon što je odbjeglom zaručniku oprostila i dala mu drugu priliku, njegova se majka protivi pomirenju, a bivša zaposlenica planira je tužiti za mobbing i duševne boli. Shvatila je da nakon svega toga treba novi izvor sreće. Život s kakvim se inače susreću likovi koje utjelovljuje u turskim sapunicama, sada je zamijenio osmijeh koji joj je pružio njezin novi najbolji prijatelj, udomljeni pas kojemu je dala ime Oli.

Naime, primijećena je blizu veterinarske klinike s novim kućnim ljubimcem. Asli je tada, kako pišu turski mediji, zamolila novinare i fotografe da ne prilaze blizu, jer se njen pas i dalje jako plaši drugih ljudi. Glumica je nedavno usvojila psa iz skloništa za životinje. Pas je, kako kaže, jako umiljat, ali se plaši nepoznatih ljudi.

Da je Asli udomila psa, nikome nije iznenađenje. Naime, ova 36-godišnjakinja već duže vrijeme posjećuje azile svaka tri mjeseca. Neko je vrijeme donosila potrepštine, što joj je postala tradicija. Ljubav prema životinjama je ovog puta prevagnula pa je odlučila udomiti jednog psa.

Povezane vijesti

Podsjetimo, Asli će ovo novo društvo itekako dobro doći, pogotovo nakon sve što joj se dogodilo. Može se reći da je prošle godine proživljavala pravi ljubavni brodolom. Naime, 2017. godine ju je njezin tadašnji dečko, glazbenik Murata Boz ostavio uz izgovor da nije spreman za brak. Pje­vač je promijenio broj mobitela i pobjegao u Miami, a shrvana Aslı iselila se iz zajedničkog stana. Murat je brzo shvatio da je pogriješio pa se potrudio da mu se glumica, iza koje je propali brak s glumcem Birkanom Sokulluom, vrati.

Izbor Urednika

Royals