Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NA METI KRITIČARA Najpoznatija lezbijka ponovno razbjesnila gledatelje

Autor I.G.

'Emisiju treba ukinuti'

 Izvor: Profimedia

Otkako su prije nekoliko mjeseci u javnost dospjele optužbe o toksičnoj radnoj atmosferi i mobbingu na setu snimanja popularne emisije 'The Ellen DeGeneres show', 62-godišnja voditeljica našla se na udaru bivših zaposlenika, ali i javnosti. Ne čudi stoga kako se s posebnim nestrpljenjem iščekivao ovaj tjedan kada je počela nova sezona emisije na početku koje se Ellen odlučila javno ispričati zbog svega što se dogodilo. Međutim, ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, riječi isprike 62-godišnjakinje nisu svi dobro prihvatili.

Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia

Ako sam ikada ikoga iznevjerila ili povrijedila nečije osjećaje, ispričavam se

 'Ako ovu emisiju gledate jer me volite, hvala vam, a ako je gledate jer me ne volite, također ste dobrodošli. Shvatila sam te optužbe vrlo ozbiljno i želim se ispričati svima koji su bili pogođeni', započela je Ellen u uvodu u novu sezonu. 'Ako sam ikada ikoga iznevjerila ili povrijedila nečije osjećaje, ispričavam se. Sve što se sada događa je isključivo moja odgovornost. The Ellen DeGeneres Show kreće u novo poglavlje', rekla je voditeljica dodajući kako je provedena istraga koja je dovela do nužnih promjena.

Povezane vijesti

Ellen DeGeneres Izvor: ProfimediaNekad sam tužna, nekad ljuta, anksiozna

 'Suprotno onome što vidite u novinama i na društvenim mrežama, istina je da sam ja osoba koju vidite na svom televizoru, ali sam i mnogo više. Nekad sam tužna, nekad ljuta, anksiozna, frustrirana ili nestrpljiva. Radim na tome, to je proces', iskreno je priznala 62-godišnjakinja te napomenula kako joj je želja da svatko od 270 zaposlenih na emisiji bude sretan i ponosan što radi na tom projektu.

Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia

Međutim, unatoč njezinom iskrenom nastupu, na društvenim su mrežama mnogi odlučili iskazati i nezadovoljstvo izrečenim. 'Moje razočaranje je nevjerojatno i moj dan je uništen', 'ova emisija nikad više neće biti ista', 'kako se može vratiti. Sve izgleda nekako usiljeno', 'ovo nije isprika, jednostavno krivi sve ostale', 'nema posljedica zbog onoga što je učinila. Emisiju treba otkazati', neki su od komentara nezadovoljnih gledatelje.

Magazin

Royals