Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon seksualnog zlostavljanja 'najurit' će ju iz vlastite emisije

Autor E.N.

Zamijenit će ju novo lice

 Izvor: Profimedia

Popularna svestrana lezbijka, 62-godišnja Ellen DeGeneres godinama osvaja simpatije gledatelja emisije 'Ellen de Generes Show'. U posljednje vrijeme stalno privlači pozornost neprikladnim ponašanjem, mentalnim slomovima i skandalima iz braka sa 42-godišnjom suprugom Portieom de Rossi. Poznatoj emisiji navodno je došao kraj u onom obliku u kojem su ju gledatelji inače voljeli gledati jer će emisiju voditi novo lice, američka glumica Kristen Bell, piše Gossip Cop. 

Povezane vijesti

Kristen Bell Izvor: Profimedia

Nakon najave da će se emisija ukinuti jer su se protiv zabavne Ellen okrenuli svi njezini zaposlenici koji su ju optužili da ih je seksualno i psihički zlostavljala, ali i zbog njezinog lošeg mentalnog stanja, ipak su planovi pomalo drugačiji. Već je neko vrijeme planirano da će se komičarka, koja je i vlasnica zabavne emisije, maknuti s televizije i biti zamijenjena nekim drugim. Pojavile su s epriče da se duže vrijeme razmatra opcija da nova voditeljica bude 40-godišnja glumica poznata po ulozi u seriji 'Veronica Mars' i filmu 'Zločeste mame', Kristen Bell. 

Slično kao i Ellen, glumica iza sebe ima 'vojsku' obožavatelja koji ju vole radi njezine vrckavosti i karizmatičnosti zbog čega mnogi smatraju da je dobra zamjena za Ellen koja je sada već na poprilično lošem glasu. Inače, prvobitna ideja bila je da će emisiju voditi engleski glumac, komičar, pisac i televizijski voditelj James Corden, no nakon pojave simpatične Kristen vrlo brzo se odustaje od te opcije. 

ellen Izvor: Profimedia

Međutim, unatoč svim glasinama o tome koliko se popularnoj lezbijki raspada život i svi joj okreću leđa, još uvijek nema službene potvrde da će se emisija ukidati ili da će se mijenjati voditelj. S obzirom na to da je emisija originalno u Elleninom vlasništvu, o svim promjenama odlučivati će upravo ona sama. 

Ellen je do sada bila među najpopularnijim voditeljicama na svijetu, zbog čega je, između ostalog, njezina emisija i bila toliko uspješna, no nakon brojnih skandala i navodnih nemilosrdnih otkaza svojim zaposlenicima rijetko tko joj želi dobro, a osim voditelja upitna je i cijela sezona. Do sada je snimila 17 sezona megapopularne emisije, a osim po tome poznata je i po svojem turbulentnom braku kojeg rado drži u privatnosti. Već je više od 12 godina sa suprugom Portiom, s kojom je navodno u zadnje vrijeme razdvojena jer se 'ne mogu gledati'. Unatoč svim glasinama slavna gay Amerikanka nije se oglasila ni prokomentirala teške osude.

Magazin

Royals