Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon seksualnih optužbi, oglasila se i supruga najpoznatije lezbijke

Autor I.G.

Nije više mogla šutjeti

 Izvor: Profimedia

Posljednjih nekoliko tjedana, strani, ali i domaći mediji, ne prestaju iznositi detalje skandala u koji je uključena 62-godišnja voditeljica emisije 'The Ellen DeGeneres Show'. Nakon što su ju bivši zaposlenici optužili za neisplaćivanje plaća i maltretiranje na setu, prije koji dan iznesene su i optužbe za seksualno zlostavljanje od strane izvršnog producenta emisije, Kevina Lemana, a sada se o svemu odlučila oglasiti i njezina supruga, 47-godišnja Portia de Rossi.


Naime, glumica, s kojom je voditeljica u braku od 2008. godine, na svom je Instagram profilu poslala kratku, ali snažnu poruku vezanu za jedan od najvećih skandala u životu njezine supruge. 'Ja sam uz Ellen', piše na fotografiji podrške koju je 47-godišnjakinja objavila uz zahvala brojnim obožavateljima koji su u ovom trenutku uz njezinu suprugu.

Povezane vijesti


Podsjećamo, razne optužbe koje kolaju medijima, nedavno je komentirala i sama Ellen objasnivši kako preuzima odgovornost jer emisija nosi njezino ime, ali i da isto tako nije ona ta koja je zlostavljala zaposlene. 'Prvog dana snimanja naše emisije, svima sam rekla da će 'Ellen DeGeneres Show' biti mjesto sreće. Da nitko nikada neće podići glas i da će se prema svima postupati s poštovanjem. Očito se nešto promijenilo, što je mene jako razočaralo. I zbog toga mi je jako žao. Tko god me poznaje, zna da se događa upravo suprotno od onoga što sam htjela od ove emisije. Bez vašeg doprinosa ovo ništa ne bi bilo moguće. S obzirom na to da je moje ime u imenu showa, preuzimam odgovornost za sve. Oslanjala sam se na druge koji su rekli da će napraviti dobar posao, a izgleda da to neki nisu učinili. To će se sada promijeniti, vjerujte mi da sam se posvetila tome da osiguram drugačiju budućnost', iskreno je rekla i najavila kako se jedva čeka vratiti u studio.

Magazin

Royals