Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAKON TEŠKIH OPTUŽBI Najpoznatija lezbijka se napokon oglasila

Autor N.R.

Ispričala svoju stranu priče

 Izvor: Profimedia

Nakon što se već nekoliko mjeseci šuška kako jedna od najpoznatijih američkih voditeljica, 62-godišnja Ellen DeGeneres, maltretira zaposlenike koji rade na emisiji 'The Ellen DeGeneres Show', zbog čega je pokrenuta i službena istraga, napokon se oglasila i ona. Kako prenosi 'E!News', Ellen je odlučila objasniti zašto se osjeća razočarano.

ellen degeneres Izvor: Profimedia

'Prvog dana snimanja naše emisije, svima sam rekla da će 'Ellen DeGeneres Show' biti mjesto sreće. Da nitko nikada neće podići glas i da će se prema svima postupati s poštovanjem. Očito se nešto promijenilo, što je mene jako razočaralo. I zbog toga mi je jako žao. Tko god me poznaje, zna da se događa upravo suprotno od onoga što sam htjela od ove emisije. Bez vašeg doprinosa ovo ništa ne bi bilo moguće. S obzirom na to da je moje ime u imenu showa, preuzimam odgovornost za sve', započela je pismo javnosti, ali i zaposlenicima. 

Povezane vijesti

 Izvor: Profimedia

Kako bi se točno istražio problem, istaknula je kako surađuje s tvrtkom Warner Bros, koja je i pokrenula istragu. Smatra kako je vrijeme da se prestane lažno predstavljanje njezinog imena i iskorištavanje po tom pitanju. 'Oslanjala sam se na druge koji su rekli da će napraviti dobar posao, a izgleda da to neki nisu učinili. To će se sada promijeniti, vjerujte mi da sam se posvetila tome da osiguram drugačiju budućnost', iskreno je rekla i najavila kako se jedva čeka vratiti u studio. 

Magazin

Royals