Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Popularna lezbijka izazvala traume trudnoj pjevačici

Autor E.N.

I dalje ne može zaboraviti

 Izvor: Profimedia

Svjetski popularna komičarka i voditeljica vlastite emisije 'Ellen DeGeneres Show', 62-godišnja Ellen DeGeneres, već je neko vrijeme zbog nekolicine skandala na lošem glasu. Osim što je navodno iznimno posesivna i agresivna u braku sa 42-godišnjom suprugom Portiom de Rossi, o njezinoj nepodnošljivoj naravi progovorili su i zaposlenici emisije koje je navodno godinama zlostavljala. Nedavno su se pojavile nove optužbe, i to od 50-godišnje pjevačice Mariah Carey čiju trudnoću je, unatoč dogovoru o šutnji, pokušala 'raskrinkati' pred kamerama, piše Mirror.

ellen Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Godinama je šutjela i, vidjevši koliko je obožavana među publikom, nije htjela kvariti njezinu popularnost. Međutim, otkrivanjem zastrašujuće lošeg ponašanja popularne lezbijke, Mariah je otkrila incident koji ju tišti još od 2008. godine. Naime, sudjelovanjem u emisiji pjevačica je trebala dati intervju, no zamolila je voditeljicu za privatnost i da ju ne ispituje o trudnoći. Unatoč dogovoru, i Elleninu prihvaćanju stavova tadašnje trudnice, smjestila joj je 'spačku' koja joj još uvijek nije oproštena.

ellen degeneres Izvor: Profimedia

Znajući da se već neko vrijeme šire glasine o trudnoći Ellen je za vrijeme emisije ponudila pjevačici čašu šampanjca kako bi nazdravile. Računala je upravo s tim kako će Mariah odbiti alkohol, a time dati indirektno priznanje kako je zaista trudna. 'Osjećala sam se iznimno neugodno', otkrila je pjevačica za strane medije.

ellen degeneres Izvor: Profimedia

Podsjetimo, Ellen je u posljednje vrijeme bila optuživana za različita loša djela kao što su rasizam, zlostavljanje maloljetnika, seksualno napadanje svojih zaposlenika, te između ostalog, i za razaranje dugogodišnjeg braka s Portiom. Iako se svojevremeno javno ispričala i otkrila kako 'nije savršena' te kako se ponekad ne zna nositi s problemima nije uspjela vratiti, nekada mnogobrojne, simpatije obožavatelja i gledatelja njezine emisije.

Magazin

Royals