Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hitno hospitalizirana supruga Ellen DeGeneres: 'Našla sam ju na podu'

O svemu se oglasila i voditeljica, koja je detaljno ispričala što se dogodilo

 Izvor: Instagram

Nakon skandala koji je trajao mjesecima, život jedne od najpoznatijih voditeljica na svijetu, 63-godišnje Ellen DeGeneres, činilo se, napokon se 'smirio'. Međutim, prošlog vikenda ona i njezina supruga, 48-godišnja glumica Portia de Rossidoživjele su još jednu dramu. Naime, glumica je hitno hospitalizirana te operirana zbog upale slijepog crijeva, a Ellen je detaljno opisala što se točno dogodilo, piše Daily Mail.

Sve se 'odigralo' u petak navečer, a glumica je u jakim bolovima završila u bolnici. Što se točno dogodilo, slavna voditeljica opisala je u svojoj posljednjoj epizodi svoje emisije 'The Ellen DeGeneres Show'. 'Počelo je oko 7:30 sati u petak', započela je Ellen koja je dodala kako je prije toga popila piće od kanabisa za opuštanje.

'Gledala sam televiziju s Portiom i ona je rekla da se ne osjeća dobro i da želi otići u krevet. Rekla sam joj: 'Pa tek je osam sati, još je rano. Inače idemo u krevet u 8:30', našalila se voditeljica. Ležeći u krevetu, ispričala je dalje, u jednom se trenu okrenula i shvatila kako njezina supruga - nije pored nje.

'Ustala sam iz kreveta i našla Portiju na podu 'na sve četiri'. Pitala sam ju je li u redu i ona je rekla da je', ispričala je voditeljica. 'Ako igraš Twister sama sa sobom, nisi u redu', rekla joj je tada Ellen koja je Portiju smjesta odvela u bolnicu. S obzirom na mjere zbog koronavirusa, tijekom pretraga nije mogla ostati s njom.

'Rekli su mi da zbog mjera ne smijem ostati i to me jako uzrujala. Poslali su me kući, a ja sam plakala... Zato što je netko rezao luk u bolnici', u svome se stilu našalila voditeljica. Dodala je i kako je Portia trpjela toliko jake bolove, da je molila medicinske sestre za još više tableta protiv bolova. Kada joj nisu mogli dati još bez odobrenja liječnika,rekla je Ellen, Portia im je ponudila karte za 'The Ellen DeGeneres Show'.

Povezane vijesti

'Sretna sam što mogu reći da se Portia sada osjeća puno bolje. Kod kuće je. Došla je jučer kasno navečer. Ostavila je svoje slijepo crijevo u bolnici', rekla je Ellen te se našalila kako će uklonjeni organ svoje supruge prodati na eBayu.

Magazin

Royals