Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'MAMIN RAK JE METASTAZIRAO! REKLA MI JE DA MISLI DA ĆE UMRIJETI': Sin Marine Tucaković progovorio o njenom STANJU

Autor Mislav Bosančić

Jedna od najpoznatijih autorica brojnih hitova s područja bivše države, Marina Tucaković, bori se s karcinomom dojke, a stanje joj se pogoršalo.

 Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti Izvor: Instagram

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, otkrio je da mu je majka veoma loše i da joj je rak dojke metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti, pišu srpski mediji.

Marina se u utorak gušila pa je njena obitelj moralapozvatiHitnupomoć. Neko vrijeme je bila priključena na kisik i infuziju, ali njeno stanje i dalje nije bilo stabilno.

Ubrzo je na njihovu kućnu adresu stigla Hitna pomoć jedne privatne klinike, a liječnici su Marini dali infuziju. Marinin sin je također ispričao da se jako uplašio jer mu je majka rekla kako vjeruje da će umrijeti.

- Mama se gušila i rekla mi je da misli da će umrijeti. Pozvao sam Hitnu pomoć, gdje radi naša bolničarka, ali ona nije mogla doći. Uputila me je na patronažnu službu, koja mi je u deset ujutro rekla da ih ponovo pozovem između 14.00 i 14.30, jer ne mogu prije toga stići. Tada sam preuzeo stvar u svoje ruke. U tom ludilu i panici da mi majka ne umre, napisao sam 'tweet' kako bih što prije našao tehničara koji će doći na kućnu adresu. Brzo su stigli i dali joj terapiju - priča prestravljeni sin i dodaje da je poslije toga lakše disala, ali da je i dalje vrlo loše.

Podsjetimo, jedna od najpoznatijih autorica brojnih hitova s područja bivše države u utorak je imala jake napadaje gušenja pa je reagirala Hitna pomoć. Spojili su je na kisik i infuziju, no njezino stanje i dalje nije stabilno. Nakon što je imala napadaje gušenja, njezin sin je na Twitteru zatražio pomoć.

'Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U covid legla ne želi ići. Ima li netko broj stručnjaka koji bi je mogao poslušati što prije. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u privatne poruke. Hvala vam', napisao je.

 Marina Tucaković Izvor: Instagram

Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa također je uplašen zbog naglog pogoršanja njezinog zdravstvenog stanja.

- Marina ne može pričati, ne osjeća se dobro. Oprostite, ali nisam u stanju govoriti - kratko je poručio.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image