Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SIN MARINE TUCAKOVIĆ OTKRIO DETALJE S POSLJEDNJEG ISPRAĆAJA: 'Slušajte njezine pjesme u tišini...'

Sin preminule hitmejkerice Marine Tucaković objavio je detalje njezinog posljednjeg ispraćaja

Marina Tucaković Izvor: Twitter

Milan Laća Radulović, sin preminuleMarine Tucaković, autorice nekih od najvećih hitova u cijeloj regiji, objavio je detalje o posljednjem ispraćaju svoje majke, nakon što je u intimnom pismu otkrio koja je bila njezina zadnja želja

marina tucakovic Izvor: Instagram

'Datum Marinina pogreba bit će objavljen nakon vikenda. Kako bi se njene posljednje želje poštovale i kako bismo zaštitili svoje najbliže od epidemije, odlučili smo da se opijelo održi isključivo za najuži krug prijatelja i rodbine', naveo je u prvoj objavi na Twitteru.

Kasnije je dodao kako broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obaveznu potvrdu o cijepljenju i uz poštivanje svih epidemioloških mjera. 

'Neće biti rukovanja i ljubljenja. Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apeliramo na sve koji su htjeli nazočiti pogrebu da ostanu u svojim kućama i da odaju počast Marini slušanjem njenih pjesama te da se oproste od nje intimno. Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost kako bi se svi mogli oprostiti od nje. Hvala svima na razumijevanju', napisao je Milan Laća Radulović uz potpis oca Aleksandra Radulovića, Marininog supruga i njegovog oca. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals