Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽIVOTNA TRAGEDIJA MARINE TUCAKOVIĆ OD KOJE SE NIKAD NIJE OPORAVILA: Tom DOGAĐAJU posvetila je VELIKI HIT

Sin Marine Tucaković, Miloš Radulović, preminuo je prije 13 godina.

Marina Tucaković Izvor: Twitter

Jedna od najvećih hitmejkerica na ovim prostorima, Marina Tucaković, preminula je nakon što je izgubila bitku s karcinomom, a mnogi ne znaju da je imala sina Miloša Radulovića koji je umro 2008., u dobi od samo 24 godine. Preminuo je iznenada, a njegovo tijelo zatekla je Tucaković. O tome je samo jednom progovorila.

Marina Tucaković Izvor: Instagram

'Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog prosinca je to bilo. Uvijek sam imala strah da će mu se nešto dogoditi. Ode vam dijete na ekskurziju pa se bojite kako će tamo stići. Uvijek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć... On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali, nisam zaista mogla imati loš predosjećaj, koliko sam ranije imala iz strahova. I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan sam trebala ići u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila', ispričala je u jednom intervjuu, pišu srpski mediji.

Marina Tucaković Izvor: Instagram

'Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vodu i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao otići kod frizera i spremiti se navečer za izlazak. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam što se dogodilo. Ne znam ima li nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu', dodala je.

Priznala je kako nikada nije htjela vidjeti rezultate obdukcije.

'Nisam htjela vidjeti rezultate obdukcije. Što mi to znači? Je li to bilo srce, je li nešto uzeo... Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam s tom djecom bila 24 sata na dan. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo. Ako je netko bio uz tu djecu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja poslije njegove smrti nisam radila nekoliko mjeseci', otkrila je spisateljica.

Marina Tucaković Izvor: YouTube screenshot

Upravo je sinu Milošu posvetila hit 'Mišo moj' koji pjeva Ana Nikolić.

'Pjesmu sam pisala u svom najtežem životnom razdoblju, kada sam izgubila sina. Dugo sam razmišljala tko bi mogao ove snažne emocije prenijeti publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić', zaključila je Tucaković koja je iza sebe ostavila supruga Aleksandra Radulovića i starijeg sina Milana Radulovića.

Povezane vijesti

Magazin

Royals