Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI HIT POSVETILA JE UPRAVO NJEMU: Malo tko zna da je poznati glazbenik bio prvi suprug Marine Tucaković

Marina Tucaković je, prije Aleksandra Radulovića Fute, već bila u braku i to s poznatim glazbenikom

Marina Tucaković Izvor: Instagram

Mnogima jedna od najomiljenijih autorica glazbenih tekstova u regiji, Marina Tucaković, preminula je protekle nedjelje nakon dugogodišnje borbe s karcinomom, a iza sebe je ostavila supruga Aleksandra Radulovića Futu i sina Milana Laću Radulovića.

Obitelj je nakon njezine smrti upuztila priopćenje u kojem je, između ostalog, otkrila i koja je bila Marinina posljednja želja te su zamolili javnost za privatnost u teškim trenutcima.

marina tucakovic Izvor: Instagram

Tucaković je živjela u skladnom braku s Futom, inače poznatim skladateljem i producentom, s kojim je odradila i brojne zajedničke projekte i albume.

Međutim, malo je poznato da je Marina prije njega već bila u braku. Njezin prvi suprug također je bio glazbenik.

marina tucakovic i zeljko joksimovic Izvor: Instagram

Kako piše Yugopapir, Marina je bila udana za Nenada Stamatovića, gitarista grupe 'Bulevar'. U intervjuu davne 1983. pričala je o njihovoj vezi i otkrila da mu je posvetila poznati stih iz pjesme 'Majstor poljubaca' koju je otpjevala grupa Zana na čijem je čelu bila Zana Nimani, pjevačica koju je Marina Tucaković proslavila s pjesmom 'Dodirni mi kolena'.

'Neca je moj majstor za poljupce, tako mi dobro radi sve, on je moj najbolji lijek za sve nemirne snove', izjavila je preminula Marina tada za Yugopapir i opisala kako je izgledao njihov brak. 'Kao i svi drugi. Kikiriki slan, dragi dobar dan'.

Povezane vijesti

Magazin

Royals