Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI SMO PALI U TRANS KADA JE UMJESTO NJE IZABRAO HANU RODIĆ: Gdje je danas Goranova bivša?

Iva Runjanin je nakon 'Gospodina savršenog' ušla u marketinške vode, a gdje je danas, tri godine nakon?

Iva Runjanin Izvor: Instagram

Hana Rodić i Goran Jurenec, bivši par iz reality showa 'Gospodin savršeni', viđeni su nedavno zajedno u Samoboru nakon njegovog prekida s djevojkom Claudijom.

Bili su jedan od najpopularnijih domaćih parova, a onda su iznenada prekinuli nakon tri godine veze. Bilo je to u ožujku ove godine, a prekid je bio vrlo buran pa su optužbe pljuštale s obje strane. Preciznije, oboje su društvene mreže koristili za izbacivanje prljavog veša, a s tisuće pratitelja dijelili su najintimnije detalje iz privatnog života.

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: Instagram

Tada se Goran vratio bivšoj djevojci, ali onda je nedavno potvrdio prekid o kojem se šuškalo.

'Hej ljudi. Kao što ste primijetili, Goran i ja nismo više par. Pokušali smo spasiti našu vezu sve dok nije otišao u Hrvatsku. Viđali smo se, ali previše stvari se dogodilo s obje strane. Želim mu sve najbolje, ali molim da se moje ime više ne povezuje s tom osobom', napisala je Claudia na Instagramu, a onda se javio i Goran sa svojim objašnjenjem.

'Evo da se izjasnim, Claudia i ja nismo zajedno od 9. lipnja 2021. Nismo pokušavali obnoviti vezu kao što je dotična napisala. Hvala', kratko je poručio Goran, no razlog prekida još uvijek nije poznat.

Je li nedavni susret bivšeg para Hane i Gorana u Samoboru ujedno značio i pomirenje, saznat ćemo uskoro, iako je Hana rekla da je razlog njihovog nalaska drugačije prirode. 'Goran i ja smo otišli razgovarati, da riješimo stvari od prije. Čuli smo se i dogovorili da ćemo se vidjeti uživo. Otišli smo u Samobor, da nije baš centar Zagreba, ali evo... Otišli smo riješiti stvari kao odrasli ljudi i da nema zle krvi', poručila je za Story.hr influencerica.

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: privatna arhiva

A sjećate li se djevojke koja je bila Goranov prvotni izbor u showu 'Gospodin savršeni' prije nego što je loptica pala u ruke lijepoj Hani?

Naime, plavuša Iva Runjanin u prvoj se sezoni popularnog showa borila za srce 40-godišnjeg fitness trenera, a iako je do posljednjeg trenutka slovila za pobjednicu, Goran se na kraju odlučio upravo za Hanu. 'Svako iskustvo ostavi trag, promijeni te i pomaže u osobnom razvoju. Tako i gledam na cijelo svoje iskustvo sudjelovanja u showu. A kad sve zbrojiš i oduzmeš, to je zapravo i najveće bogatstvo', rekla je Iva prošle godine za RTL.HR i dodala kako se u taj show ne bi više prijavila jer ga je prerasla.

Iva Runjanin Izvor: Instagram

Još je 2019. godine, za vrijeme trajanja druge sezone showa, otkrila da se s Goranom nije čula, bez obzira na to što je bila njegov prvi izbor.

'Goran i ja ne komuniciramo od showa. Sve smo si već rekli. Mene je samo zasmetalo što je on to htio prikazati kao da je on taj koji mene ostavlja, a priča je imala dvije strane i ja sam samo htjela iznijeti svoje stavove i mišljenja jer show svakako nije bio samo o njemu nego i o svim djevojkama u njemu. Kao što sam rekla, lijepo mi je bilo to životno iskustvo i Goran je bio veliki dio te priče. Naravno da mi je bila želja, bez obzira na sve, da ostanemo prijatelji, ali to nije ispalo tako, rekla je tada.

A gdje je Iva danas?

Nakon showa, krenula se baviti marketingom, a na Instagramu i dalje ima vjernu bazu obožavatelja, njih 16,2 tisuće, s kojima često dijeli fotografije iz života. Mogli smo vidjeti da je ovo ljeto itekako uživala na moru gdje je pokazala svoju odličnu figuru, a izgleda kao da joj u životu ništa ne nedostaje.

Kako ova ljepotica izgleda danas, tri godine nakon showa koji ju je proslavio, pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals