Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PONOVNO VIĐENI ZAJEDNO: Kako su HANA I GORAN izgledali u danima sreće, kad još nisu iznosili PRLJAVI VEŠ?

Reality par Hana Rodić i Goran Jurenec nekada su bili najzaljubljeniji domaći par, a onda je puklo nakon tri godine veze.

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: Instagram

Hana Rodić i Goran Jurenec, bivši par iz reality showa 'Gospodin savršeni', viđeni su nedavno zajedno u Samoboru nakon njegovog prekida s djevojkom Claudijom.

Hana i Goran bili su jedan od najpopularnijih domaćih parova, a onda su iznenada prekinuli nakon tri godine veze. Bilo je to u ožujku ove godine, a prekid je bio vrlo buran pa su optužbe pljuštale s obje strane.

Preciznije, oboje su društvene mreže koristili za izbacivanje prljavog veša, a s tisuće pratitelja dijelili su najintimnije detalje iz privatnog života. A Goran je vrlo brzo potvrdio kako se vratio bivšoj djevojci, Poljakinji Claudiji Luciji s kojom je sada potvrdio prekid nakon nekoliko mjeseci šuškanja.

Goran Jurenec i Claudia Izvor: Privatni album

'Hej ljudi. Kao što ste primijetili, Goran i ja nismo više par. Pokušali smo spasiti našu vezu sve dok nije otišao u Hrvatsku. Viđali smo se, ali previše stvari se dogodilo s obje strane. Želim mu sve najbolje, ali molim da se moje ime više ne povezuje s tom osobom', napisala je Claudia na Instagramu, a onda se javio i Goran sa svojim objašnjenjem.

'Evo da se izjasnim, Claudia i ja nismo zajedno od 9.6.2021. Nismo pokušavali obnoviti vezu kao što je dotična napisala. Hvala', kratko je poručio Goran, no razlog prekida još uvijek nije poznat. Ipak, Story.hr je došao u posjed ekskluzivnih fotografija na kojima se Goran šeće Samoborom u društvu bivše djevojke Hane koju smo tim povodom zamolili za komentar.

Povezane vijesti

'Goran i ja smo otišli razgovarati, da riješimo stvari od prije. Čuli smo se i dogovorili da ćemo se vidjeti uživo. Otišli smo u Samobor, da nije baš centar Zagreba, ali evo... Otišli smo riješiti stvari kao odrasli ljudi i da nema zle krvi', poručila nam je influencerica.

Govora o pomirenju nema, no nikad se ne zna. A kako je omiljeni domaći reality par izgledao u danima najveće sreće, pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals