Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BAD BOY U TAJICAMA: Njegove izjave 'izazivaju požare', a sinoć je šokirao nastupom u Beogradu zbog - tetovaže

Jedan od najboljih baletana na svijetu i dalje šokira tetovažom Vladimira Putina

sergej polunjin Izvor: Profimedia

Ukrajinac Sergej Polunjin proglašen je jednim od najboljih baletana na svijetu. 

U Beograd je stigao kako bi organizirao donatorsku večer fondacije koja nosi njegovo ime, a sve s ciljem prikupljanja novca za nastavak školovanja mladih i talentiranih baletana, stipendista iz Srbije.

Polunjin je tijekom večeri izveo i impresivnu koreografiju na kompoziciju 'Bolero' Mauricea Ravela, i pritom pred publikom otkrio tetovažu Vladimira Putina, ruskog predsjednika, koju je napravio prije dvije godine.

sergej polunjin Izvor: Profimedia

Story Book je još početkom ove godine donio priču o njemu kao umjetniku čije je plesno umijeće grandiozno, a takve su mu i promjene raspoloženja.

Jedan dan obožava ples, drugi ga dan prezire. Jedno jutro želi biti umjetnik, a drugo holivudska zvijezda. Jedan mu dan sve ima smisla, a drugi baš ništa. S Polunjinovim talentom i apetitom za destrukciju, strastvenim pristupom životu, koji uključuje eksperimentiranja s drogama, naprasitim prekidima karijere i velikim comebackovima, te ljubavnim aferama s kolegicama sa scene čak bi i ispodprosječni holivudski scenarist mogao napisati vrhunski scenarij za film.

sergej polunjin Izvor: Profimedia

Njegova menadžerica Tatjana Tokareva još je 2019. pokušala ugasiti požar koji je 29-godišnji baletan raspirio komentarima na društvenim mrežama. U njima veliča ruskog predsjednika Vladimira Putina, konstatira da bi 'sve debele ljude trebalo ispljuskati zbog nedostatka discipline' i kritizira muške kolege homoseksualnog opredjeljenja.

Nekoliko puta bio je optuživan za širenje homofobije, posebice kada je izjavio da 'muškarac treba biti muškarac, a žena žena'.

'Muška i ženska energija stvaraju ravnotežu. Postoji razlog zašto imate testise. Isto mislim i o svijetu izvan baletnoga. Muškarci, što ne valja s vama? Žene sad pokušavaju preuzeti muške uloge jer ne spavate s njima i zato što ste razočaranje', izjavio je Polunjin.

Takve poruke koštale su ga angažmana u Pariškoj operi i baletu.

Povezane vijesti

Magazin

Royals