Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAJNA RAGUŽ JE PRIJE 20 GODINA POSTALA NAJMLAĐA MISS HRVATSKE: Pogledajte kako ljepotica izgleda danas

Rajna Raguž prije 20 godina je postala Miss Hrvatske i predstavljala Lijepu Našu na izboru za Miss Universe u Sun Cityju u Južnoj Africi, ali nije se plasirala među Top 10.

Rajna Raguž Izvor: Instagram

Rajna Raguž (35) prisjetila se svog osvajanja titule Miss Hrvatske prije 20 godina kada je postala najmlađa žena kojoj je to pošlo za rukom.

'Nekad i sad. Dogodilo se točno prije 20 godina! Najiskrenije - ja sam otišla na izbor za Miss iz znatiželje i naravno s potajnom željom za pobjedom – kao i svaka kandidatkinja. No, iskreno zaista nisam očekivala da ću pobijediti, to me prilično šokiralo. Ali tu večer sve se tako divno slagalo…. Kao da se sve urotilo da pobijedim. Ima jedna poslovica, koja kaže: 'Kada nešto žarko želiš, onda se cijeli svijet uroti da to i dobiješ'. Vjerujem da je te večeri u zraku bilo nešto čarobno, a ja sam tada povjerovala da je zaista sve moguće. Nije važno odakle dolaziš, važno je kamo ideš! U čuda vjerujem i dalje pa vi slobodno recite da sam sanjar bila i ostala. To sam ja', napisala je Rajna.

Njezina objava je oduševila njene pratitelje na Instagramu među kojima je i Anita Dujić. 'Naježila sam se', 'Prekrasna i tad i sad', 'Ti s godinama sve ljepša i ljepša', 'Ajme! Već toliko', 'Sjećam se kako smo se svi hvalili da te poznajemo', komentirali su.

Nakon što je postala Miss Hrvatske Raguž je Lijepu Našu predstavljala na izboru za Miss Universe u Sun Cityju u Južnoj Africi, ali nije se plasirala među Top 10 djevojaka.

Inače, Rajna je karijeru misice zamijenila onom fotografkinje u čemu je jako uspješna, a udana je za Tomislava Čuljaka s kojim je početkom prošle godine dobila treće dijete, sina Matu. U studenome 2016. dobila je kćer Gretu, a krajem 2017. rodila je sina Ivana.

Iako se njezin izgled danas dosta razlikuje od onog prije 20 godina, Raguž i dalje osvaja svojom ljepotom i lijepim osmjehom.

Kako se Rajna mijenjala kroz godine, pogledajte u našoj fotogaleriji.  

Povezane vijesti

Magazin

Royals