Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivša misica o trećoj trudnoći: 'Stigla je brže od očekivanog'

Autor I.G.

Otkrila detalje samo za Story.hr

 Izvor: Instagram

Fotografkinja i bivša Miss Hrvatske, 33-godišnja Rajna Raguž i suprug, Tomislav Čuljak, prije mjesec su dana objavili kako očekuju svoje treće dijete. Lijepoj misici, nakon dvoipolgodišnje kćerkice Grete i jednoipolgodišnjeg sinčića Ivana, ovo će biti treće dijete, a samo za Story.hr otkrila je detalje trudnoće kao i kako su na prinovu reagirali najmlađi članovi obitelji.

'Trudnoću sam planirala. Ne tako brzo, ali evo, stigla je brže od očekivanog. Termin je u siječnju', započela nam je uzbudljivo Rajna koja, kako kaže, još uvijek ne zna spol trećeg djeteta, ali se jednako raduje i djevojčici i dječaku. Također, 33-godišnjakinja nam se pohvalila i kako s trećom trudnoćom, baš kao i s prethodne dvije, nema problema. 'Trudnoće zaista dobro podnosim. Nemam nikakvih simptoma, posebice sada kada sam već u četvrtom mjesecu. U početku sam bila umorna i pospana. Vidjet ćemo kako će se trudnoća dalje razvijati, ali nadam se da će sve biti u redu', zadovoljno priča bivša misica. 

Za razliku od većine trudnica, Rajna nam je otkrila kako je 'prilično dosadna' te nema posebnih želja kada je riječ o hrani, a pohvalila se i kako joj kilogrami u trudnoći ne predstavljaju problem. 'U trudnoćama ne dobijem puno kilograma, ali inače nisam mršavica tako da uvijek djelujem 'oblije i punašnije'. Tako da sam već naviknula na svoje obline. Trudim se paziti - ako vježbam i pazim odmah se vide rezultati - to je ipak proces', objašnjava nam mlada mama te dodaje kako je u trećoj trudnoći, zbog dvoje male djece, puno više aktivna već u prethodnima, ali ipak koristi svaku priliku za odmor i predah. 

Za kraj, Rajna nam je otkrila i kako su na prinovu reagirali kćerkica Greta i sinčić Ivan te strahuje li da će biti ljubomorni na novo dijete u obitelji. 'Greta želi bracu, a Ivan nema pojma da itko stiže! On je još zaista premali da bi išta razumio. Njih dvoje se odlično slažu i nekako tu vidim pozitivnu stranu male razlike u godinama među djecom. Imaju iste interese, isti ritam. Ali, kada se krenu svađati i otimati za igračke, nije baš bajno. Nekako nemam osjećaj da ću imati problema s ljubomorom na bebu, ali vidjet ćemo. Majčinstvo je puno iznenađenja i faza tako da nikad ne znate što vas čeka. Možda i je u tome čar', zaključuje na kraju bivša misica. 

Tagovi

Magazin

Royals